Jag sökte mitt ursprung (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2013-12-17
Upplaga
1
Förlag
Morins ADB och affärsutveckling
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
332 g
SAB
Lz Morin, Bertil
ISBN
9789163741692
Jag sökte mitt ursprung (häftad)

Jag sökte mitt ursprung

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-12-17
172
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag sökte mitt ursprung Kan levereras innan julafton
"Jag sökte mitt ursprung" är författarens debutroman, en självbiografisk berättelse eller om man så vill, en dokumentär över hans sökande efter sin biologiske far. Han slits mellan hopp och förtvivlan innan han till slut finner jungmannen på Sydkoster med pusselbiten som leder till ursprunget, skepparen på Tjörn, Käre John?

Författaren Bertil Morin började sin bana som egen företagare samma dag som Olof Palme sköts till döds i Stockholm, tillbringade sin barndom i Simrishamn, växte upp och gick i skola i Hyltebruk, flyttade till Halmstad och tog sin ingenjörsexamen. Fick sitt första jobb i Malmö efter militärtjänstgöring i Eksjö, gifte sig och flyttade till Växjö där han fortfarande är verksam i eget företag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag sökte mitt ursprung
 2. +
 3. Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag sökte mitt ursprung. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och spännande!
  Ulf Torgny Jonsson, 8 juni 2015

  Jag sträckläste i princip boken, jag tycker den var spännande. Jag tror även andra som inte har någon anknytning till författaren kan ha stor behållning av boken. Då den belyser familjeförhållanden och utanförskap på ett bra sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bertil Morin

 • Genvandring på Österlen

  Bertil Morin

  Släkter komma och släkter gå. Berättelsen är en släkthistoria som under trehundra år följer genernas vandring genom sex generationer i byarna runtom på Österlen med utgångspunkt från familjen Ida och John Svensson i Simrishamn när förra seklet var...