Ödesgudinnans val (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Själarnas Öden (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2013-12-10
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
220 x 140 x 22 mm
Vikt
333 g
SAB
uHc
ISBN
9789163745843

Ödesgudinnans val

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad, Svenska, 2013-12-10
103 kr
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I en dimension bredvid människornas lever och verkar de fem ödesgudinnorna. Spinner livets trådar, vakar, vägleder och styr över alla själars öden. Den vackra fristaden som utgör dimensionen är inte enbart bebodd av gudinnorna utan de delar den med många olika väsen och själar som gjort den till sitt hem. Än så länge har de levt sida vid sida i fred men avskilda och avskurna från varandra. Men allt kan inte fortsätta gå i samma invanda spår och förändringen är nära....

Gudinnan Aria har så länge hon kan minnas levt i dalen där de har sitt tempel. Hon är mild, god och älskar sina själar så mycket att hon är villig att tänja på vissa gränser för att se till att de mår bra och finner sitt öde. Men när hon i en sådan handling vill hjälpa en människosjäl så sker det otänkbara.

Hennes egen själ upptäcker hur livet skulle kunna vara utanför templets väggar, ett liv fullt av kärlek och vänskap. Det dröjer inte länge innan andra får nys om hennes svaghet och hennes liv blir hotat från flera håll på grund av detta och hon tvingas fly. Ett förgörande krig utbryter i dimensionen och hennes själar hamnar i dess mitt. Men ödet är obevekligt och det har en plan för alla......även gudinnor.

Ödesgudinnans Val är Caroline Hurtigs debutroman och är första boken i serien Själarnas öden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ödesgudinnans val
 2. +
 3. Månfolkets Land

De som köpt den här boken har ofta också köpt Månfolkets Land av Caroline Hurtig (häftad).

Köp båda 2 för 289 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ödesgudinnans val. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa fantasy på svenska...
  Kakmonstret88 (Göteborg), 19 februari 2017

  En av de bästa fantasy böcker jag har läst på svenska. Författaren hade mitt intresse redan vid inledningen av boken. Fantastiska karaktärer att följa deras livs öden och beskrivande detaljer om olika varelser och deras värld som de lever. Jag kan varmt rekommendera Caroline Hurtig böcker.

 2. Underbar fantasy
  Nikki , 2 april 2016

  Jag älskar att man får följa flera olika karaktärer och deras individuella äventyr, som knyts samman i ett stort. Mycket fantasy, kärlek, magi, action och allt där emellan. Sträckläsning på hög nivå! Väntar nu på att få hem de andra böckerna i serien och ser fram emot att läsa!

 3. Boken är riktigt spännande och svår att lägga ifrån...
  Johnsson17, 16 december 2013

  Boken är riktigt spännande och svår att lägga ifrån sig!! Det är flera karaktärer som jag verkligen har fastnat för, vilket jag inte brukar göra. Det är ingen vanlig fantasy-berättelse vilket gör den ännu bättre tycker jag. Behaglig berättarstil också. Ser fram emot andra delen redan!!

 4. Underbar mix av nordisk mytologi och CS Lewis. Riktigt...
  Pål , 14 december 2013

  Underbar mix av nordisk mytologi och CS Lewis. Riktigt bra och genomtänkt, bra mix av kärlek, magi och action. Förbered dig på sträckläsning, det finns inte en långtråkig stund. Ser verkligen fram emot del två av serien.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Ödesgudinnans val