Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-05-01
Upplaga
1
Förlag
Footprint Production
Medarbetare
Small Agency (form) / Bergman, Sara (foto)
Dimensioner
246 x 205 x 15 mm
Vikt
655 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789163747311
En bok om kärlek : människor, möten och mat (inbunden)

En bok om kärlek : människor, möten och mat

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-05-01
219
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kärleken kan finnas där man minst anar. Ena dagen är allt som vanligt för att nästa dag förändras helt - och ibland genom ett sammanträffande. I boken varvas inspirerande berättelser om oväntade möten och matrecept med kärlekstema.

När Rikke cyklar hemifrån en regnig måndagsmorgon och kraschlandar i gatan vet hon inte att det leder till att hon träffar mannen i sitt liv. Ninnie anar inte att kärleken väntar på henne i tunnelbanan. Sara Bergman har intervjuat en rad personer som har mött den stora kärleken på helt oväntade sätt. Kärlek som fördjupas eller leder till nya vägval.

Hur ska vi kunna träffa någon med våra stressade och komplicerade liv? Det finns givetvis mötesplatser på internet, men det borde väl finnas andra tillfällen? Berättelserna i boken visar att om vi lyfter blicken och tar vara på de möjligheter som finns runt omkring oss varje dag så kan kärleken finnas där vi minst anar.

Kärlek och mat går hand i hand. I boken finns ett stort urval lättlagade recept så att alla ska kunna bjuda sin käraste på en romantisk måltid. Recepten kryddas med smaker, dofter, ord och anekdoter med kopplingar till kärlek, passion och romantik.

Ibland vill man ordna en romantisk överraskning, men idéerna tryter. Vad ska vi äta och dricka? Vilken musik ska strömma från högtalarna? Vad är en romantisk present? Som hjälp på vägen har personerna i boken fått svara på snabbfrågor gällande romantik. De verkar kunna det här med kärlek och har delat med sig av många bra tips.

Med fascinerande berättelser, frestande recept och romantiktips ges läsaren inspiration. Boken är rikt illustrerad med färgfotografier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En bok om kärlek : människor, möten och mat
 2. +
 3. Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammat... av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En bok om kärlek : människor, möten och mat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lämplig som present
  Eva P, 18 maj 2014

  En förtjusande bok med trevliga berättelser, vackra bilder och goda recept. Rekommenderas som present och passar till alla åldersgrupper. Eva

 2. Inspiration till livet
  c Nielsen, 13 maj 2014

  "Om du är singel eller i förhållande spelar ingen roll. Denna bok inspirerar dig om kärlek, mat och minnen! Jätte fina recept som är mycket varierande och inspirerande, foton och illustrationer.Boken är en fin present till brudpar.Boken ger glädje och hopp till alla möjligheter i livet. Ja den inspirerar till livet och kärleken. Sara Bergman har gjort sitt första mästerverk och jag hoppas där kommer flera inspirerande böcker i framtiden." Christina Nielsen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om En bok om kärlek : människor, möten och mat