Stillhetens kommunikation - kraniosakral behandling : ett medicinskt förhållningssätt till hälsa, helhet och högre medvetenhet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2014-04-16
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 170 x 4 mm
Vikt
201 g
SAB
Vml
ISBN
9789163747526
Stillhetens kommunikation - kraniosakral behandling : ett medicinskt förhållningssätt till hälsa, helhet och högre medvetenhet (häftad)

Stillhetens kommunikation - kraniosakral behandling : ett medicinskt förhållningssätt till hälsa, helhet och högre medvetenhet

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2014-04-16

Slutsåld

Detta är den första boken om kraniosakral behandling på svenska. Den är en ramberättelse och som sådan att betrakta som en detaljrik introduktion till ett ämnes område som till sitt omfång är oändligt vidsträckt. Kunskapen om kraniosakral behandling är förankrad i såväl anatomi, fysiologi och biokemi som embryologi och kvantfysik. Den omfamnar således både den medicinska vetenskapens insikter om läkning och lindring och kvantfysikens landvinningar i förståelsen för universum och dess lagar så som vi ser dem i världen idag.

Med sitt holistiska synsätt på hälsa, helhet och ökad medvetenhet är kunskapen om kraniosakral behandling även en kunskap om stillhetens kommunikation och därmed insikten om en annan form av läkning och lindring för kropp, själ och sinne - som en möjlighet och bortom orden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stillhetens kommunikation - kraniosakral behandling : ett medicinskt förhållningssätt till hälsa, helhet och högre medvetenhet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen!
  Lila Bukvic, 31 december 2014

  Äntligen en bok som provocerade The Mind på ett spännande sätt.
  Detta behövde jag till slut en bok som kan ge mig kraft istället för att tmma mig på krafter.
  Den är av avancerad art och ändå enkel på alla sätt och viss så att vem som helst kan relatera till den.

  Jag rekomenderar varmt till alla som vill uppleva hjärtats visdom och värme.
  Denna boken går inte gemföra med andra detta är något helt nytt.

Visa alla 1 recensioner