Ta kommandot över din bröstcancer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2014-07-03
Förlag
Vulkan
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
192 g
SAB
Vep
ISBN
9789163752148
Ta kommandot över din bröstcancer (häftad)

Ta kommandot över din bröstcancer

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2014-07-03
162
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken vänder sig till dig som drabbats av bröstcancer. Tyvärr är du inte ensam. Omkring 8000 kvinnor får beskedet varje år och eftersom de flesta hunnit en bit upp i åren har de troligen arbetskamrater, släktingar eller väninnor som gått igenom en bröstcancerbehandling. På gott och ont har man fått med sig andras erfarenheter till sin egen stundande behandling.
Boken är avsedd att ge en saklig och lättfattlig överblick över de olika faserna i behandlingen, men också att finnas till hands när man undrar över något. Rubrikerna Vad händer i kroppen? och Vad kan man göra själv? går som en röd tråd genom boken. Dessutom finns ett avsnitt som tar upp lite av varje som mistelpreparat, mat, alkohol och rökning men också sjukvårdens organisation.
En bröstcancerbehandling sträcker sig över flera månader och kan vara ordentligt tuff. Men, med egna kunskaper är det lättare att fråga och bli mer delaktig. Titeln antyder att kunskaper gör det lättare att förstå olika alternativ och att kunna stå ut med de avigsidor som är svåra att undvika. Och, inte minst att komma igenom sin behandling. För igenom kommer man, vad man än tror inledningsvis!
Författaren är farmaceut och blev behandlad för bröstcancer 2013. Dessa erfarenheter, tillsammans med ett antal medicinska faktaböcker, ligger till grund för boken. Förhoppningen är att även sjukvårdspersonal och anhöriga har glädje av boken och dess patientperspektiv.
Slut på förlaget kommer i januari.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta kommandot över din bröstcancer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra faktabok
    Annicka, 10 oktober 2017

    Mycket bra för den som vill veta de olika stegen i behandling och biverkningar samt åtgärder för dessa.
    Rekommenderas för den som vill veta mer.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ta kommandot över din bröstcancer