Renzo : berättelsen om en hund (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2014-10-14
Upplaga
1
Förlag
Ankarcronan
Dimensioner
216 x 145 x 20 mm
Vikt
432 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163754982
Renzo : berättelsen om en hund (inbunden)

Renzo : berättelsen om en hund

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-10-14
178
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Renzo behöver hjälp snabbt" stod det med stora bokstäver på hemsidan. "Vill du adoptera honom". Det var här allting började. I den här boken får du möta Renzo - gatuhunden från Rumänien som mobbades och angreps av de andra hundarna. Renzo adopterades av familjen Wallman i Sverige och sedan den dagen blev inget mera sig likt för någon av de inblandade. Följ med på upptåg och dråpligheter, som dagen då Renzo flyttade in i skafferiet och vägrade flytta ut. Och rymningen på julafton, då både polisen och jultomten deltog i sökandet. Renzos orimliga rädsla för precis allting. Kampen för att övervinna den och anpassa sig till sitt nya liv. Gång på gång stäldes frågan. "Vad var det för ogenomtänkt projekt som hade dragits igång".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Renzo : berättelsen om en hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt fantastisk!!
    Charlotta, 6 december 2014

    Boken om Renzo berörde mig verkligen. En riktig bladvändare. Feelgood när den är som allra bäst. Tack för en fantastisk bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna