Det tydliga ledarskapet : hur chefer ska coacha på riktigt (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-09-12
Upplaga
1
Förlag
Ledarbildarna Resurs AB
Originaltitel
Det tydliga ledarskapet - Hur chefer ska coacha på riktigt
Dimensioner
200 x 147 x 16 mm
Vikt
347 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789163755309
Det tydliga ledarskapet : hur chefer ska coacha på riktigt (häftad)

Det tydliga ledarskapet : hur chefer ska coacha på riktigt

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-09-12

Slutsåld

"Det tydliga ledarskapet - Hur chefer skall coacha på riktigt" är en praktisk handbok för mellanchefer som vill bli tydligare i sitt ledarskap. Det är en konkret och lättläst bok med handfasta tips och verktyg. Den beskriver inte bara vad du som chef skall göra utan också hur du skall göra det.Vem vill inte vara tydlig? Men varför är det så svårt och hur gör man som chef för att bli tydlig?

Bli en chef utöver det vanliga!!
En av nycklarna till ett tydligt ledarskap är ditt förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Hur ser du på dina medarbetare och har de förtroende för dig? Hur kan du göra för att lyckas coacha och utmana även dina lite mer motsträviga medarbetare?

Gå inte i fällan och tro att det bara handlar om att ställa några coachande frågor, den här boken lär dig istället att coacha dina medarbetare på riktigt!

Vågar du anta utmaningen?!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Våga leda modigare!

    Malin Trossing

    Boken är nominerad till tävlingen Årets ledarskapsbok 2012! (Personal- & Ledarskapstidningen) - Vill du bli en modigare ledare? - Vill du ha modigare medarbetare i din organisation? - Funderar du på varför det är svårare att vara modig i vissa org...

  • Våga leda med hjärnan : Hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap

    Malin Trossing

    Varför agerar och reagerar vi som vi gör? Varför upplever vi stress och varför är det så svårt med förändring? Vad krävs för att öka både min egen och medarbetarnas motivation? De flesta ledare har någon gång brottats med frågor som de här, men de...