Att Skaffa Uterum: Guiden du letar efter! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2014-06-10
Förlag
Mountainstar AB
ISBN
9789163756672
Att Skaffa Uterum: Guiden du letar efter! (e-bok)

Att Skaffa Uterum: Guiden du letar efter! (e-bok)

Praktisk handbok för dig som ska bygga uterum, orangeri, vinterträdgård, lusthus eller inglasad altan.

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-10
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Uterumsplaner? Nu finns e-boken som svarar på alla dina frågor!

Först en fråga till dig: Hur många kvällar och helger har du spenderat på att leta information till ditt uterum?

Många tycker nämligen att det är svårt att få grepp om alla delar kring uterummet, och hur de hänger ihop. ?Vilken grund skall jag bygga? Vilka glaspartier passar mina behov? Hur söker jag bygglov??

Syftet med den här boken är att göra en stor del av det efterforskande arbetet åt dig, så att du kan komma igång med ditt projekt direkt istället.

>> Boken är helt baserad på de frågor som blivande uterumsägare helst vill veta!

Vi som har skrivit den här boken har stor inblick i de frågor som dyker upp på vägen mot ett färdigt uterum. Istället för att du skall behöva uppfinna hjulet - och själv leta reda på alla svar - har vi skapat en lättläst guide som du kan följa från A till Ö.

En läsare säger så här: "Jag har med stort intresse läst er bok om uterum. Den var skriven på ett enkelt men informativt sätt så att vi, blivande uterumsägare, förstår alla aspekter med ett bygge/köp av uterum. Tack för en jättebra sammanställning!" Conny Friberg, Farsta

E-boken "Att Skaffa Uterum: Guiden du letar efter!" ger ovärderliga kunskaper och praktiska råd för hur du planerar ditt uterum, söker bygglov och gör ritningar, hur du väljer rätt material och metoder för grund, tak, glaspartier, golv, uppvärmning samt mycket mer.

Låt oss hjälpa dig göra grovjobbet - glöm de sena kvällarna framför datorn i jakt på alla fakta och detaljer. Köp boken och nyttja din lediga tid bättre samt kom igång med ditt projekt snabbare!

BONUS: Du får dessutom tillgång till ett stort bildgalleri med över 100 färdiga uterum att inspireras av. Länken till galleriet hittar du inne i boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »