Ruben & regnet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2014-12-01
Upplaga
1
Förlag
Unn Werner Förlag
Illustratör/Fotograf
Adelaide Fumo
Dimensioner
232 x 160 x 15 mm
Vikt
303 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163757129
Ruben & regnet (inbunden)

Ruben & regnet

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-12-01
123
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ruben älskar regn. Regnet öser ner utanför fönstret men när Ruben ska hämta sitt paraply blir det inte som han tänkt sig. Under en och samma morgon hinner Ruben bli glad, frustrerad, avundsjuk, arg, ledsen, tyst och glad igen.

Känslor är relevanta för alla barn och människor. Samtidigt är det inte alltid lätt att veta vad vi ska göra med det vi känner. Denna bok är skriven för att med berättelsens och fantasins hjälp underlätta för barn och vuxna att hantera, bejaka och prata om sina känslor istället för att förneka dem. Vi vill att böckerna ska ge alla barn möjligheten att känna, och rätten att känna. Vi vill också ge alla barn upprättelse för den livssituation som de själva befinner sig i.
Jag som skrivit boken heter Unn Werner och är beteendevetare, lärare och författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ruben & regnet
 2. +
 3. Bianca & bråket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bianca & bråket av Unn Werner (inbunden).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ruben & regnet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gulligt och pedagogiskt om syskonbråk och känslor
  Inge-Lise, 6 mars 2016

  Att tala om känslor med barn utvecklar deras empati. Ruben och regnet är en fantastisk bok som på ett naturligt sätt utgår från barnets känslor i samband med syskonbråk. Lättillgänglig med härliga bilder.

 2. Urgullig bok!
  Maj, 26 februari 2016

  Både jag och mina barn tycker väldig mycket om alla Unn Werners böcker. Härliga, pedagogiska och fina illustrationer. Ruben & Regnet är en favorit.

 3. Bok om känslor!
  Moa M, 26 februari 2016

  Gullig och pedagogisk bok för yngre barn om vardagen och känslor! Fina bilder och ett språk som passar förskoleåldern och lågstadiet.

 4. Fantastisk bok att prata med sina barn om
  Carl, 26 februari 2016

  Härlig liten historia! Det som slår mig mest är att mina barn verkligen tycker om att prata om varför Ruben beter sig som han gör. Varför biter han sin syster? Varför är pappa arg och stressad ? Väldigt få andra böcker väcker så mycket frågor hos mina barn. Rekommenderas!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Unn Werner

 • Vendela vaknar

  Unn Werner

  När Vendela vaknar den här morgonen känns det inte som vanligt. Men Vendela vet inte vad det är som känns. Mycket händer den här morgonen och under bara någon timme har Vendela hunnit känna sig både stark, ledsen, arg, tom och som en zebra. Känslo...

 • Bianca & bråket

  Unn Werner

  Bianca leker med dockorna. Hon vill bara vara där i sin och dockornas värld, utan att behöva tänka på allt annat. Men mamma och pappa är inte lika nöjda. på en kväll hinner Bianca både vara glad, nöjd, ledsen, arg och tyst. Känslor är relevanta fö...