Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2014-06-30
Förlag
Vulkan
Dimensioner
209 x 128 x 9 mm
Vikt
195 g
SAB
Vl
ISBN
9789163758843
Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom (häftad)

Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-06-30
85
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Boken vänder sig till dig som vill ha enkel information om psykiska symtom och sjukdomar. Psykiska problem är ofta något som inte öppet diskuteras med andra, kanske därför att dina och andras kunskaper är begränsade. Att prata om psykiska problem väcker ofta mycket oro och frågor både hos dig själv och andra och därför väljer du kanske att hålla dem för dig själv. Kanske du, någon släkting eller vän kommit i kontakt med en psykiatrisk klinik och frågor har väckts som du söker svar på. I boken finner du exempel på situationer du kan möta i kontakten med psykiatrin. Du får information om psykiatriska diagnoser baserat på bakomliggande symtom. En modell ges på hur du själv kan förstå och påverka dina psykiska problem och de olika behandlingsformer som finns. Vart vänder du dig för att få mer information och hjälp? Kommer det nya läkemedel och andra behandlingsformer i framtiden? Hur ser framtiden ut för dig med psykiska problem? är frågor som boken ger svar på. I boken finns bidrag från patienter med bilder, musik, dikter och beskrivningar hur deras liv med en psykisk sjukdom sett ut. Att öka din kunskap om psykiska problem är det bästa du kan göra för att hjälpa dig själv. En ökad kunskap om psykiska symtom och sjukdomar kan underlätta även för dina anhöriga. Ökad kunskap kan minska det sociala stigma psykisk sjukdom fortfarande kan ge. Förhoppningsvis kan även en ökad kunskap bidra till ett bättre klimat för psykiskt sjuka i ett mer upplyst och välinformerat samhälle.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom
  2. +
  3. Medicinboken : orsak, symtom, diagnostik, behandling (bok med eLabb)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medicinboken : orsak, symtom, diagnostik, behan... av Nils Grefberg (inbunden).

Köp båda 2 för 907 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Hjärnspök
    Britt-Marie Ahlin, 11 juli 2016

    Boken är intressant och med mycket information kring det psykiska, men ett STORT minus för alla felskrivningar, grammatiska, som finns i boken! Har aldrig läst en bok med så många fel! Jag hade stundtals svårt att koncentrera mig på läsningen på grund av detta. Ändå hade författaren haft hjälp med både editering och redigering av 2 stycken!!! Detta bör väl framföras till författaren tycker jag.

    Kan tyvärr inte rekommendera boken på grund av de bristande felskrivningarna!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hjärnspöken : eller "bara" psykiska symtom