Rörelseapparatens anatomi : skelett, muskler, leder och ligament hos häst och hund (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2017-09-01
Förlag
Vetlibris
Dimensioner
297 x 220 x 10 mm
Vikt
373 g
SAB
Qdfb
ISBN
9789163758959

Rörelseapparatens anatomi : skelett, muskler, leder och ligament hos häst och hund

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-09-01
258
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En illustrerad studie i funktionell anatomi avseende skelett, muskler, leder, ligament samt synoviala strukturer. Som huvudsakligt modelldjur illustreras hästen men som referens ingår i viss utsträckning även hundens anatomi i text och illustrationer.

Innehållet är ursprungligen utformat för studier i klinisk anatomi på veterinärprogrammet vid SLU i Uppsala, men används även till fristående kurser samt som referenslitteratur för praktiserande veterinärer, djursjukvårdare, ridlärare, equiterapeuter m fl.

Totalt består boken av 84 färgsidor med beskrivande text och över 100 färgillustrationer. Innehållet är uppdelat i tre huvuddelar: skelett, muskler samt leder och ligament. Innehållsförteckningar och ett utförligt sökregister gör det enkelt att slå upp anatomiska strukturer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rörelseapparatens anatomi : skelett, muskler, leder och ligament hos häst och hund
 2. +
 3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 357 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rörelseapparatens anatomi : skelett, muskler, leder och ligament hos häst och hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fina bilder men flera faktafel
  Saga, 25 april 2024

  Flera muskelfästen är fel, lateralt och medialt har bytt plats och ledtyper är fel. Annars en bra bok med fina bilder som underlättade mitt plugg!

 2. Bra men jag saknar en bild/beskrivning av skallen.
  Caroline, 27 april 2015

  Mycket bra häfte som tydligt illustrerar skelett, munskler, leder och ligament. Områdena på benen markeras med olika färger för att vara lätta att se och en kort beskrivning ingår också om de olika skelett/muskel/led-områden.

  Värt att notera är dock:
  -följande ben inte ingår i någon större utsträckning: skallens ben, revbenen och sternum, dessa namnges på en översikts bild men beskrivs inte mer detaljerat. Alla skallens ben finns inte utmärkta i häftet.
  -inga av skallens musk... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner