Ljusfinnaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-06-04
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163759192
Ljusfinnaren (e-bok)

Ljusfinnaren (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-04
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

En kamp mellan gott och ont
- på flera plan

Det är sommarlovet innan Vilma skall börja sjuan, och hon och bästisen Karolin är på ridläger. Allt andas svensk sommaridyll men Vilma har oförklarliga, onda aningar. Idyllen byts mycket riktigt snabbt mot ond bråd död, och Vilma måste söka förkla-ringen och sanningen bakom det som har hänt, när ingen annan kan eller vill.

I sin jakt på sanningen upptäcker Vilma nya sidor både hos sig själv och människor hon känner, och hon gör nya bekantskaper som får henne att se världen med andra ögon.

Ljusfinnaren handlar om kampen mellan gott och ont, men med nya ingredienser. Vilma är en vanlig tjej, men det hon ställs inför, och det som väcks inom henne, är allt annat än vanligt och förändrar hennes liv i grunden.

När du köper denna bok går 50 kronor till Svenska FN-förbundets kampanj Flicka. Flicka-kampanjen stödjer FN:s befolkningsfond och dess arbete mot könsstympning och barnäktenskap i Afar-regionen i Etiopien. Svenska FN-förbundet är en ideell medlemsorganisation som arbetar för ett bättre och starkare FN genom informationsspridning och insamling via Insamlingsstiftelsen FN-fonden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Melander Berg

  • Växtkraft : värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer

    Annette Melander Berg

    Vill du skapa värde och göra din organisation framgångsrik? Vill du få ut det bästa av dig själv och dina medarbetare och utveckla relationen med era kunder? Svarar du ja kommer du att ha nytta av den här handboken. Du har stora möjligheter att sk...