Lär dig tejpa med kinesiologytape (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
85
Utgivningsdatum
2014-10-10
Upplaga
1
Förlag
Creativ Friskvård i Linköping
Dimensioner
303 x 215 x 12 mm
Vikt
686 g
SAB
Ven,Vml
ISBN
9789163764585
Lär dig tejpa med kinesiologytape (inbunden)

Lär dig tejpa med kinesiologytape

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2014-10-10
329
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Lär dig tejpa med kinesiologytape"

Intresset för kinesiologytape har ökat kraftigt de senaste åren och kunskapen ökar även bland gemene man. Då det är en behandlingsform som funnits sedan 1970-talet är den väl beprövad och i princip helt riskfri gällande eventuella felbehandlingar. Detta medför att så många fler nu har möjlighet att själva använda sig av kinesiologytape, men även hjälpa andra vid olika typer av skador och besvär. Den här boken beskriver över 80 olika tejpningar med tillhörande bilderi färg. Exempel på tejpningar som beskrivs i boken är tejpning vid benhinneinflammation, tennisarmbåge och ryggskott.

I boken får svar på många frågor som berör kinesiologytape, bland annat: bakgrundshistoria, hur tejpen fungerar, tejpens olika egenskaper, applicerings och klipptekniker, tejpvarianter och tejpning utifrån olika diagnoser. Boken är indelad i flera kapitel som behandlar en rad aspekter inom användandet av kinesiologytape. Varje kapitel är tydligt indelat efter de olika områden av kroppen som berörs. För att öka förståelsen och göra läsningen så stimulerande som möjligt är boken rikligt illustrerad med många bilder i färg och försedd med en beskrivande text. Boken passar därför bra som kurslitteratur ivid utbildning inom kinesiologytape. Med den här boken vänder jag mig till dig som är intresserad av att lära dig tejpa med kinesiologytape, oavsett tidigare erfarenhet eller utbildning. Alla kan lära sig tejpa med kinesiologytape!

OM FÖRFATTAREN:

Pierre Söderfjord är utbildad Elittränare, Fystränare och certifierad massageterapeut. Han har spelat fotboll och tävlat i motocross och enduro. Under flera år var han Fys- och rehabtränare i damallsvenskan och division 1-fotbollen. Dessutom har han verkat som tränare inom fotboll och friidrott under många år.
Han har arbetat med kurser, utbildning och försäljning av kinesiologytape sedan 2008.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lär dig tejpa med kinesiologytape
 2. +
 3. Tejpa med kinesiologytape : överkropp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tejpa med kinesiologytape : överkropp av Pierre Söderfjord (inbunden).

Köp båda 2 för 658 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pierre Söderfjord

 • Tejpa med kinesiologytape : fot & ben

  Pierre Söderfjord

  "Tejpa med kinesiologytape - Fot & Ben" Unik fackbok om tejpning med kinesiologytape - full med mängder av tejpningar för den nedre delen av kroppen. I den här boken får du lära dig fler än 60 olika tejpningar med kinesiologytape avsedda...

 • Tejpa med kinesiologytape : överkropp

  Pierre Söderfjord

  Tejpa med kinesiologytape - Överkropp" I den här boken lär vi ut fler än 80 olika tejpningar med kinesiologytape för den övre delen av kroppen.Bokens olika kapitel behandlar en rad olika områden inom kinesiologytape. Boken är tydligt indelad ...

Bloggat om Lär dig tejpa med kinesiologytape