Bygg ditt varumärke själv
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2014-09-17
Förlag
eddy.se ab
Dimensioner
240 x 180 x 20 mm
Vikt
312 g
ISBN
9789163765810

Bygg ditt varumärke själv

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Spiral,  Svenska, 2014-09-17

Slutsåld

Allt du gör och säger - varje dag, året runt - bygger varumärket. Antingen gör du det medvetet eller så sker det omedvetet. Vad väljer du?

Vill du hitta ditt unika, säljande budskap?
Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag?
Vill du bli vald före alla andra?

Ta metodiskt steg för steg i denna enkla, lekfulla workshopbok. Boken är skriven speciellt till dig som vill bygga varumärket själv. Ingen annan kan göra det åt dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Bygg ditt varumärke själv. Sätt ditt betyg »
 1. Träffsäkert om det egna företaget!
  Kristina Tilvemo, 7 april 2015

  Det här är en ovanligt begåvad bok som pedagogiskt och kreativt sätter lusten och glädjen i fokus. Till skillnad från många andra böcker om varumärkesbyggande har Pia Anderson lyckats bryta ned och förenkla kunskapen till något ganska okomplicerat. Genom liknelser och insiktsfulla reflektioner belönas läsaren med aha-upplevelser, och i roliga steg-för-steg-övningar mejslas kunskapen fram om det egna företagets styrkor och unika position. En klockren bok! Kan även varmt rekommendera webbkursen... Läs hela recensionen

 2. Tänkvärd, pedagogisk och en hjälp framåt
  Astrid, 21 januari 2015

  Konceptet är tänkvärt, pedagogiskt och var en stor hjälp för mig i mitt företagande. Pia leder läsaren framåt på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Övningarna är bra uppbyggda och leder framåt till slutmålet. Jag har även gått Pias webbutbildning om 5V och varit så nöjd med resultatet jag fått av den och av boken. Jag vet numera vad jag vill att mitt företag ska stå för och kan jobba mer fokuserat inom alla områden för att uppnå mitt mål.

 3. Alla företagares bästa verktyg
  MiaUlin, 20 december 2014

  Jag har arbetat med marknadsföring och varumärken i hela mitt yrkesverksamma liv. Äntligen har jag ett konkret verktyg som är enkelt att använda och förstå. Jag har använt Pia Andersons metod för tre egna verksamheter och det har hjälpt mig mycket. Varje företag och organisation borde genomgå metoden 5Vtill5P för att få en stadig plattform för sitt varumärke att arbeta utifrån.

 4. Äntligen ett suveränt verktyg!
  CoachAnita, 15 oktober 2014

  Jag vill säga att boken är helt enorm! Jag har gått MÅNGA säljutbildningar genom åren, och din bok är det mest pedagogiska jag tagit del av!
  Så rolig att jobba med, och plötsligt känns det lätt att "presentera" sig och sin verksamhet.
  Jag är idag, klar med mina 5V. Och så nöjd!
  CoachAnita

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Pia Anderson

 • Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare

  Pia Anderson

  Stolta kunder stärker varumärket! Ett starkt och positivt laddat varumärke har blivit en allt mer avgörande konkurrensfaktor. När alla vill ha uppmärksamhet krävs en unik profil för att sticka ut och attrahera kunder, samarbetspartners och medarbe...