Addicted - mellan lycka och sjukdom (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2014-12-29
Upplaga
1
Förlag
Nosugaradded Förlag
Dimensioner
215 x 135 x 30 mm
Vikt
412 g
SAB
Lz Näslund, Camilla
ISBN
9789163766800

Addicted - mellan lycka och sjukdom

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-12-29

Slutsåld

Denna bok beskriver på ett naket och smärtsamt sätt vad som händer när en mycket frisk, sprudlande, kapabel kvinna sakta förgiftas av sockermjölet. På ett gripande sätt får vi följa hennes oförtrutna kamp för att få rätt hjälp, förstå de ödesdigra konsekvenserna av "experternas" felbeslut, - känna hennes smärta när hon sjunker ner i ett mörker av förtvivlan och vanmakt. Vi får bevittna i boken hur ett liv slås i spillror men också hur hon till oss andra genererar kunskap, kärlek, förståelse, andlighet och kraft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Addicted - mellan lycka och sjukdom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Camilla tar mig med in under sitt eget skinn...
    Sussie Olofsson, 28 januari 2015

    Jag har läst fram till sidan 66 av 322 sidor och kan inte, trots min trötthet då jag går och lägger mig efter dagens jobb, trots att jag egentligen måste göra annat, låta bli att läsa några sidor innan sömnen tar över.

    Camillas härliga sätt att uttrycka sig på drar mig med in i sina upplevelser från sin barndom och ungdom - hon ger inte vika en tum på att dela med sig av de känslor som hennes omgivning och kropp plågade henne med! Det gör mig ont och jag skäms över hur vi människor b... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner