Sagan om Anna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2015-03-03
Förlag
Vulkan
Dimensioner
213 x 140 x 15 mm
Vikt
167 g
SAB
Lz Molse, Carolina
ISBN
9789163775314
Sagan om Anna (häftad)

Sagan om Anna

(2 röster)
Häftad Svenska, 2015-03-03
242
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont?" Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig vi vågade uttala den inför varandra av rädsla för att den då skulle bli sanning. Jag är mamma till tre barn, två på jorden och ett i himlen. Det här är en berättelse om min dotter Anna Sofia som var sex år när hon dog i cancer i april 2013. Tanken att skriva om Anna kom till mig tidigt, nästan direkt, trots att man ofta får rådet att vänta med större projekt när man drabbas av sorg. Men för mig var det viktigt att ha detaljerna i färskt minne, jag var helt enkelt rädd för att minnena skulle förvanskas. Boken är också skriven till mina två döttrar i livet som har förlorat en älskad syster och en bästa vän. Anna efterlämnar ett tomrum som aldrig går att fylla. Det är en bok om sjukdom, hopp, liv och död och om en verklighet som få känner till. Men det är också en bok om den vackraste av gåvor, allt det vår Anna representerade och hur vi försöker leva i förhållande till det som har drabbat oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sagan om Anna
  2. +
  3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carolina Molse

  • Med oss någon annanstans

    Carolina Molse

    Mamma, hur tror du det känns att dö? Tror du det gör ont? Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig v...