Honey & Zacharias lär känna Sockerdetektiven (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-02-20
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163776243

Honey & Zacharias lär känna Sockerdetektiven E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-02-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Honey och Zacharias lär känna Sockerdetektiven är skriven som en saga för att alla - både barn och vuxna - på ett enkelt sätt ska kunna ta del av innehållet. Boken används bl a som läromedel i samband med tematerminer i skolor, "Skippa sockret i skolan".Den som följer de råd som finns i boken får enkla knep för att hitta det dolda sockret och kunskap för att kunna navigera säkert i mataffären i fortsättningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Honey & Zacharias lär känna Sockerdetektiven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett angeläget ämne lättfattligt och roligt
  Holger , 5 februari 2019

  Maj Östberg Rundquist har skrivit en liten trevlig bok i första hand avsedd för barn men som även kan läsas av vuxna. Den innehåller två delar.
  Den första är en underhållande saga om hur en 8-årig grabb steg för steg lär sig riskerna med att få i sig för mycket socker i maten och hur han lär sig att, som en detektiv, läsa det finstilta på matpaketen i matbutiken. Först kommer han själv till insikt och därefter sprider han sina erfarenheter till familj och släktingar omkring sig.
  Boke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maj Östberg Rundquist

 • Sockerdetektiven

  Maj Östberg Rundquist

  Bli en sockerdetektiv, du också! Den som har koll på sockret och utesluter matvaror med tillsatt socker går fri från de värsta matfällorna. Praktiskt, eller hur? Den här boken handlar om de olika typer av socker som vi äter mer och mer av i vårt d...

 • Bli sockersmart!

  Maj Östberg Rundquist

  Det finns en omfattande forskning om socker. En lång rad böcker, artiklar och rapporter talar sitt tydliga språk. Socker finns där man minst anar det. Socker är en tillsats som livsmedelsindustrin gillar att använda. Det är billigt, det gör livsme...