Omvändelsen i Enneagrammet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2015-03-30
Upplaga
1
Förlag
Vitis förlag
Dimensioner
235 x 145 x 12 mm
Vikt
270 g
SAB
C
ISBN
9789163776366

Omvändelsen i Enneagrammet

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-03-30
150
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Enneagrammet är en modell som beskriver nio olika livsstrategier. Utgångspunkten i enneagrammet är att vi som människor bär på en djup medfödd längtan efter samhörighet och kärlek, som världen inte har kunnat tillfredsställa. I en otrygg värld, där vi istället lärt oss prestera vårt värde och där den kärlek vi fått ta emot ofta varit villkorad, har strategierna skyddat oss. Men de har också låst in oss i ett slags oberoende. Detta oberoende värnar vi om, men det hindrar oss också från att våga tro på den ovillkorliga kärleken. Omvändelse är berättelsen om en människas befrielse från detta tvångsmässiga oberoende. Det är en berättelse om hur tron föds i ett hjärta och öppnar det för insikten om en kärlek som går djupare än varje strategi.
Marie Bernéli är teolog och diakon i Svenska kyrkan i Malmö. Hon har i mer än femton år undervisat om enneagrammet i församlingsarbetet och tidigare skrivit boken Enneagrammet - om skapelse, brustenhet och helande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omvändelsen i Enneagrammet
 2. +
 3. Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande av Marie Bernéli (häftad).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Bernéli

 • Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande

  Marie Bernéli

  Att lära känna enneagrammet är att göra en resa in i oss själva och upptäcka våra dolda drivkrafter och livsstrategier. Att lära känna oss själva kan också innebära att upptäcka Guds närvaro inom oss. Resan inåt går hand i hand med vägen till Gud,...

 • Den inkarnerade kärleken : tankar om diakoni

  Marie Bernéli

  Kyrkans diakonala kallelse tar sig olika uttryck i olika tider, men kan aldrig förbli obesvarad. Om den inte finner sina uttryck inom den kyrkliga strukturen, kommer den att växa fram som alternativa kristna rörelser vid sidan av den etablerade ky...