Dina sanningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2015-04-08
Upplaga
1
Förlag
Babushka AB
Dimensioner
235 x 150 x 10 mm
Vikt
363 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163778360
Dina sanningar (häftad)

Dina sanningar

(34 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2015-04-08
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du någon gång stannat upp och funderat över dagarna som går och livet som bara händer? Har du någon gång suckat och tänkt "ska det vara så här"?
Hur kan dagar fyllda av glädje och positiva möten med andra människor plötsligt förändras på grund av en långsam kassakö eller ett utdraget möte som innebär att du blir sen till dagishämtningen. Kanske är det ett uttalande från en kollega som tar bort din glädje. Ett uttalande du uppfattar som kritik och som fick en annars så härlig dag att kännas tung.

Varför irriterar du dig på din partner, dina barn eller dina föräldrar? Varför tror du inte på dig själv eller kanske motsatsen: är en person som alltid tror sig veta bäst? Varför upprepar sig samma händelse på flera arbetsplatser eller varför slutar dina kärleksförhållanden på samma sätt?

Dina sanningar handlar om vardagen och om vilka tankar och sanningar som formar den. Vill du lära dig att hantera och ta dig förbi dagliga friktioner som ställer sig i vägen för ett lyckligare liv? Då ska du läsa den här boken. Steg för steg vägleder författaren dig genom sanningar, tankar, känslor och reaktioner. Du får konkreta och handfasta råd på hur du förändrar och skapar din verklighet, precis så som du vill ha den.

Boken hjälper dig att sluta leta efter fel hos dig själv och andra. Den stödjer dig i att utveckla relationen till dig själv, din partner, dina vänner & arbetskamrater. Den tar fasta på och utgår från vardagliga situationer som ofta leder till slitage och onödigt krävande inre och yttre konflikter.

Den här boken handlar om livet som livet verkligen är, och förslag på hur du kan välja att leva det. Den här boken är här för att förändra ditt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dina sanningar
 2. +
 3. Sanningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sanningar av Markus Fernlund (inbunden).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Dina sanningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bara bäst
  Per Magnus Forsberg, 28 februari 2019

  Bland dom bästa jag läst.Ni som inte läst den här boken bör göra det för sin och andras skull Mvh Magnus

 2. Underbar!
  Margot Irene Törner, 28 maj 2018

  Den här boken hade jag velat haft tillgång till i tjugoårsåldern då jag som intensivast bearbetade VEM jag egentligen var. Vilka värderingar som jag ville behålla från min barndom och vilka jag ville bli av med.
  Detta arbete att verkligen finna MEJ i allt som sker är tufft.
  Vill tillhöra och inte bli betraktad som en "knäpp typ". Utan en stark personlighet och få vara mej.
  Inte läst hela boken än- vill ta lite i taget precis som författaren förespråkar.

  Lycklig att ha ... Läs hela recensionen

 3. Reflektion
  Vem är jag.., 16 oktober 2017

  En mycket bra bok att ifrågasätta, få verktyg och bygga upp sig själv. Att bli en egen individ och mentalt förbättra sitt sinne och självbild.

 4. Dina Sanningar
  Eva Margareta Palm, 4 december 2016

  En bok som de flesta av oss skulle läsa och begrunna.
  Så bra att jag köper en till. En present till en god vän.

 5. Väcker tankar
  Maggan, 5 augusti 2015

  Tankeväckande och inspirerar till reflektion. För mig som är strukturerad och lite fyrkantig i mitt tänk, så blev boken tyvärr alltför "flummig" för att ge mig någon riktig aha-upplevelser även om det finns några guldkorn.

 6. Äntligen en balanserad bok inom självutveckling

  Markus Fernlund har lyckats göra en enkel handbok i coachning! Om hur jag coachar mig själv och tar reda på vad som är mina egna sanningar.
  Boken har ett avancerat upplägg som faktiskt gör den enkel. Den ger läsaren någonting... Oavsett var jag är i min process. Det är ett nöje att läsa den samtidigt som den påminner om att vi aldrig slutar utvecklas. Alla utvecklas i alla möten. Hemma, på arbetsplatsen, i skolan, på gymet osv. Inte bara jag...utan även den jag möter.
  ... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Markus Fernlund

 • En bok om kärlek

  Markus Fernlund

  Det här är en bok om kärlek. En bok som ger dig en kärleksfull knuff i rätt riktning om du vill välja att fylla ditt liv med mer glädje, värme och omtanke till dig själv och din omgivning. Boken är fylld med exempel, frågeställningar och konkreta ...

 • Sanningar

  Markus Fernlund

  Äntligen är den här. Boken med alla facebook-inlägg från Dina Sanningar. Här har du en vacker bok med stort innehåll. Varje uppslag har ett eget tema med bilder och fördjupande text. Vilken sida passar dig just nu? Ibland kan det vara bra med en p...