Att leda förändring. Hur svårt kan det vara? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
"Hur svårt kan det vara?"-serien
Utgivningsdatum
2015-03-30
Upplaga
1
Förlag
Peter Nilsson Kommunikation & Förändring
Originaltitel
Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?
Dimensioner
227 x 152 x 12 mm
Vikt
323 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789163779381
Att leda förändring. Hur svårt kan det vara? (häftad)

Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-03-30
329
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  209
Visa alla 1 format & utgåvor
"Med ett positivt anslag lyckas Peter Nilsson förmedla utmaningarna kring förändringsprocesser på ett lättförståeligt, engagerande och användarorienterat sätt. Att ha kapacitet att både förändra och förändras blir idag allt viktigare, och tack vare bokens tredelade fokus - förändringsledaren, tonårsföräldern och idrottaren - är boken relevant för en stor målgrupp där alla kan känna igen sig. Som kommunikationsforskare ser jag hur boken
kan appliceras både inom och utanför organisationer för att skapa motivation och engagemang. Rekommenderad läsning för ledare, kommunikatörer och alla som är intresserade av att förändra sig själva eller människor i sin närhet."

Erik Modig, forskare på Handelshögskolan i Stockholm och författare till boken "Kontroll"

"Det är väldigt uppfriskande att läsa en bok som lyckas blanda en sådan taktil och äkta känsla med nya teknologiska grepp, genom QR-kodernas videoklipp. Peter Nilsson lyckas via dessa grepp visa på tydliga exempel, förstärka upplevelsen och underlätta pedagogiken.
Redan i inledningen känner jag igen mig i hinder som jag inte stannat upp och ifrågasatt. Nu inser jag att jag kan arbeta effektivt med de mest självklara bitarna för
att underlätta min egen utveckling. Peter ger dig verktyg från början till slut och du känner dig väl rustad att utföra de förändringar som krävs."

Mikael Hollsten, entreprenör, TV-profil och grundare
av företaget och varumärket Aldrig Vila.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 529 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra fortsättning!
  Lassej, 21 april 2015

  Att leda förändring. Hur svårt kan det vara? är en fortsättning på Peter Nilssons tidigare bok Skärp dig! Hur svårt kan det vara att förändra? från 2012. Den nya boken är fristående från den tidigare men författaren gör ibland återkopplingar till den tidigare boken. Då återkopplingarna görs så skriver Peter Nilsson också en kort resume över vad den delen i den tidigare boken handlar om vilket säkert skapar en nyfikenhet på den tidigare boken om man inte läste den före. Jag tycker att den här... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Nilsson