Arvsblod (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
467
Utgivningsdatum
2015-09-07
Upplaga
1
Förlag
Vakupp bokförlag
Dimensioner
232 x 168 x 40 mm
Vikt
860 g
SAB
Hc
ISBN
9789163779787
Arvsblod (kartonnage)

Arvsblod

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2015-09-07
125
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En av de bästa fantasyböcker jag har läst på länge. Oväntade händelser och starka personer, gör det här till en mäktig berättelse som kommer att lämna spår efter sig in i framtiden. Läs den!
- Kim M Kimselius, författare.

Tjugo år har passerat sedan alarerna svor sin hämnd och drog ut i ett krig de inte kunde vinna. Fred har sänkt sig över land och stad. Men ute på kontinenten börjar en förändringens vind återigen att blåsa och från Södern hörs illavarslande rykten.

Kejsar Merios är en hård och obarmhärtig regent, och hans skoningslöshet blir allt svårare att godta. I den veltriska staden Anfang dras den unge adelsmannen Garrin Seminer obevekligt in i en konfrontation som han vet att han borde försöka undvika men som hans hjärta länge sökt.

Samtidigt försöker kaptenen för Livgardet, kejsarens legendariska elitgarde, Tysander Otaga, att tygla Merios för att inte förvärra den känsliga situationen i kejsardömet. Men i Tysanders hjärta dväljs egna bekymmer och hur ska han kunna tygla en skoningslös kejsare när han inte ens kan bemästra sina egna tvivel?

Under tiden har en mystisk man, besatt av en uråldrig dikt, satt en plan i verket. En noga utarbetad plan för att bekämpa ondskan på kontinenten. Men går det verkligen att bekämpa ondska utan att till slut själv uppslukas av den?

Arvsblod är en välskriven och spännande berättelse. Albin Hedström har skapat en imponerande fantasyvärld, med väl genomtänkta detaljer och målande miljöer.
- Ewa Broberg, författare och lektör.

Albin Hedströms debutroman är en tät och välskriven fantasy med ett imponerande världsbygge och underbara personporträtt. Miljö- och personbeskrivningarna är utförliga och detaljrika.
- Lisa Rodebrand, författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arvsblod
 2. +
 3. Blodsband

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodsband av Albin Hedström (kartonnage).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arvsblod. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En av de bästa fantasyböcker jag har läst på länge
  Kim M. Kimselius, 9 december 2016

  När jag öppnade boken och började läsa häpnade jag över hur proffsig texten var. Korrekt svenska. Personporträtten intensiva och färgstarka, jag lärde känna varje person in i själen. Miljöskildringarna fantasieggande och välskrivna. Att det dessutom var en mycket fängslande historia gjorde inte boken sämre.

  När jag var nere i skrivarstugan och skulle koppla av en stund med att läsa den här boken, upptäckte jag till min fasa att tre timmar hade försvunnit. Berättelsen hade helt uppsl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Albin Hedström

 • Blodsband

  Albin Hedström

  Tidens vindar närmar sig obönhörligen stormstyrka. Garrin Seminer har överlevt slaget vid Vol Dai, men förlusten av hans trogne Jonar har lämnat sår som kommer ta lång tid att läka. När Garrin med sina följeslagare närmar sig den väldiga staden Dr...