Kostrådgivarens handbok : faktabok för att driva egen verksamhet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2015-05-25
Upplaga
1
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
277 g
SAB
Vmb
ISBN
9789163782862
Kostrådgivarens handbok : faktabok för att driva egen verksamhet (häftad)

Kostrådgivarens handbok : faktabok för att driva egen verksamhet

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2015-05-25

Slutsåld

Faktabok för att driva egen verksamhet
Faktaboken är speciellt framtagen för dig, som är eller vill bli yrkesverksam med att erbjuda kostråd till olika grupper, och som vill driva eget företag. De yrkesgrupper inom området kost och hälsa, som kommer att kunna använda sig av handboken, är exempelvis kostrådgivare, dietister, kostekonomer, nutritionister, kostkonsulter och livsstilsrådgivare.

I första hand riktar sig handboken till dig som planerar att starta egen verksamhet inom området. Boken vänder sig även till dig, som drivit ditt företag under en tid, men vill utvecklas som egenföretagare och kostrådgivare. I handboken får du veta det du behöver för att komma igång och bli verksam som kostrådgivare och egenföretagare.

Faktaboken består av tre olika delar som tar upp viktiga områden som du som egenföretagare och kostrådgivare bör känna till. Första delen av boken är en teoridel inom näringslära. Det andra avsnittet innefattar praktiska delar, där du får handgripliga tips som är användbara för dig som ska ge kostråd. Den tredje och sista delen handlar om hur du kommer igång och blir verksam som egenföretagare. Du får konkreta råd och vägledning till allt du behöver veta för att komma igång som egenföretagare.

Avsnitten är uppbyggda så att du kan läsa dem som fristående avsnitt. Du kan gå in och läsa just det som är intressant för dig och som du har ett behov av att känna till.

Författarna till handboken har en gedigen erfarenhet och är alla verksamma inom området med de expertkunskaper som krävs. De har även en lång erfarenhet av att utbilda och ge vägledning till olika yrkesgrupper som ska vara verksamma som rådgivare inom området kost och hälsa.

Berit Bergklint, Kostekonom (Fil.mag)
Jannette Grahn Vera, leg. Dietist (Fil.kand)
Kristine Arhage, leg. Dietist (Med.mag)
Maria Åhman Persson, Nutritionist och hälsopedagog (MSc)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kostrådgivarens handbok : faktabok för att driva egen verksamhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok
  Sofia Theo, 22 juni 2015

  Mycket bra bok kommer att användas i mitt yrke. Även bra handbok för egna företag inom hälsa . Ibland känns det bara att samma fraser återkommer för ofta

 2. kostrådgivares handbok
  Therese Gustafsson, 18 juni 2015

  kanonbra bok. mycket bra o intressant. bra tips o innehållsrik..Denna bok kommer man ha nytta av. bra tips att tänka på när man ska starta eget m.m

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Din hälsoguide : vitaminer, mineraler & antioxidanter

  Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Åhman Persson, Petra Johansson

  Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter - Din Hälsoguide För att vi ska må bra och för att vår kropp ska fungera på bästa sätt är det viktigt att vi dagligen får i oss tillräckligt av olika näringsämnen, då dessa är involverade och påverkar många...

 • Kostrådgivarens handbok

  Berit Bergklint, Jannette Vera, Kristine Arhage, Maria Persson

  Kostrådgivarens handbok - Faktabok för att driva egen verksamhet Faktaboken, som är en reviderad upplaga, är speciellt framtagen för dig, som planerar att vara verksam som kostrådgivare genom att du får adekvata tips och råd som är användbara i di...