Musikalen Julens största gåva : not och metodhäfte (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
1
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2015-10-09
Förlag
Naxos
Originaltitel
Musikalen Julens Största Gåva
Dimensioner
300 x 210 x 3 mm
Vikt
132 g
SAB
Xrs,Xöaj
ISBN
9789163792533

Musikalen Julens största gåva : not och metodhäfte

Häftad,  Svenska, 2015-10-09
72
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Är det de bruna, de vita, eller de röda? Är det ingen av dem utan någon helt annan? Ja, det kommer vi att ta reda på i musikalen: Julens största gåva. Musikalen börjar med en duell mellan pepparkaka, lucia och tomte. Alla vill göra anspråk på att "vara julen". De anser att de kommer med väldoft, ljus och gåva. Musikalen trappas upp och det skapas en stress kring allt som måste göras. Baka, handla, laga mat m m. m m. Men ÄR det då detta som är julen? Svaret får vi när vi i andra akten läser julevangeliet och ser att Jesus kom med ett viktigt budskap. Han kom med väldoft, ljus och som den största gåvan. Julmusikalen mynnar ut i identifikation och skolans värdegrund. Jesus kom som ett barn- precis som jag. Kan jag vara en väldoft, ett ljus och en gåva för mina medmänniskor?- Vem är det som "är" julen? Musikalen involverar både barn och vuxna. Min erfarenhet visar att det är både viktigt och givande att samarbeta över generationerna. Vi har mycket att lära av varandra. Här är en stor fördel i mellansnacket att det inte är ett skrivet manus i de olika rollerna. Istället är det de egna funderingar
Elisabeth Andersson har skrivit musikalen och har arbetat som musiklärare på Jönköping University. Numera reser hon runt och föreläser om barn musik Elisabeth vill med den här musikalen visa på att julevangeliet landar i skolans värdegrunder. Det som hände första julnatten har en viktig betydelse än i dag. Jesus - julens största gåva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Musikalen Julens största gåva : not och metodhäfte
  2. +
  3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Andersson