En liten guide in i i barnyogans värld : yoga och mindfullness för barn och ungdomar
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2015-12-10
Upplaga
1
Förlag
Isse Magnusson
Dimensioner
220 x 170 x 10 mm
Vikt
374 g
SAB
Rai
ISBN
9789163793165
En liten guide in i i barnyogans värld : yoga och mindfullness för barn och ungdomar

En liten guide in i i barnyogans värld : yoga och mindfullness för barn och ungdomar

(1 röst)
Spiral, Svenska, 2015-12-10
199

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att använda sig av Yoga och Mindfulness tillsammans med barn och ungdomar är enkelt och väldigt uppskattat. Många gånger möts jag av människor som tror att de måste skaffa sig yogamattor, fina kuddar och ha ett speciellt rum för att kunna yoga. Varför det? undrar jag då. Att Yoga och att vara här och nu kräver ingenting annat än din närvaro. Du kan yoga på golvet, i sängen, på en stol. Ja, faktiskt var som helst. När jag flyger brukar jag ställa mig i gången och bara röra på mig i takt med mitt andetag en stund. Det smittar ofta av sig på de andra passagerarna. Vi har allt för ofta en föreställning kring hur något SKA vara, en bild som sällan stämmer. Blunda och känn in hur du VILL att det ska vara istället. Be barnen och ungdomarna att göra det. Blunda och känna in sina känslor. Försök att släppa på alla dessa SKA, alla förväntningar kring dem. De lever ofta, redan från väldigt unga år, med stress och prestationsångest. Allt för sällan ges det tid och utrymme till stillhet och reflektion. Att bara vara här och nu en stund. Bara få andas djupa andetag, lyssna inåt och reflektera över nuet. Vem är jag? Vad vill jag? Hur mår jag?
Isse Magnusson, författare till boken och även illustratör. Verksam som Yogalärare för alla åldrar, från ung till vuxen, så även gravida inom flera olika yogatraditioner och med fokus på människors välbefinnande. Hon undervisar yoga utan religiösa inslag, för att tillåta varje individ att hitta sitt eget inre. Att låta kropp och sinnen samspela för fysisk och mental harmoni. Målet och meningen med boken är att hjälpa barn och ungdomar att hitta en hälsosam kroppshållning, stärka sina muskler och hitta glädjen i att röra på sig. Men även att hitta in i lugn och avslappning för att släppa på stress och prestation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En liten guide in i i barnyogans värld : yoga och mindfullness för barn och ungdomar
  2. +
  3. I sällskap med döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt I sällskap med döden av Ingvar Carlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Isse Magnusson

  • Yogapotatisarna, ett yogamemory

    Isse Magnusson

    Att använda sig av Yoga och Mindfulness tillsammans med barn och ungdomar är enkelt och väldigt uppskattat. Många gånger möts jag av människor som tror att de måste skaffa sig yogamattor, fina kuddar och ha ett speciellt rum för att kunna yoga. Va...