Dessertrevolution (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2015-11-18
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Duvander, Petter (form) / Bank, Allan (foto) / Vidberg, Petro (foto)
Dimensioner
232 x 230 x 18 mm
Vikt
681 g
ISBN
9789163794131
Dessertrevolution (inbunden)

Dessertrevolution

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-11-18

Slutsåld

Joel Lindqvist fann en passion och ett kall i desserten. Med inspiration från naturen skapar han desserter med stort hjärt a och skarp hjärna. Hans signum är okonventionella ingredienser och en tonvikt på ekologiska och fräscha råvaror. En efter rätt som rymmer såväl raps och dill som myskmadra och harsyra är inget den vane Joel-gästen höjer på ögonbrynen åt.

Joel har tävlat med Skåne Kulinar och tog med dem OS-silver 2012. För svenska folket blev han ett folkkärt inslag i Kanal 5s tävling Dessertmästarna, där han med sin personliga stil blev vinnare 2014. Detta är Joels första bok.

Här hittar du 37 spännande recept som du garanterat aldrig testat förut. Glass, sorbet och pralin förgylls med smul, gelé och olja. Spännande smakkombinationer som kommer ge dig en helt ny syn på efterrättens framtid.

Till vardags är Joel Head Pastry Chef på kongresscentret Malmö Live och har tidigare arbetat på bland annat väl renommerade Mielcke & Hurtigkarl i Köpenhamn.

Han ger även kurser och kan, allt som oftast, ses i skog och mark runt Malmö, l etandes efter inspiration och ingredienser. Välkommen till dessertrevolutionen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dessertrevolution. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mer för proffs än amatörer
    Chatrin, 4 januari 2016

    Fantastiska och innovativa smakkombinationer och texturer, och väldigt snygga foton! Minst fyra olika komponenter i varje dessert. Jag hade dock önskat lite tydligare bilder på hur varje komponent verkligen ser ut, det är lite svårt att se i vissa recept. Beskrivningarna av hur man gör är ganska kortfattade så du bör ha lite erfarenhet i köket iaf. Dock är det mesta ändå ganska lätt, i många av recepten är beskrivningen "vispa ihop allt" eller "koka upp och mixa sedan".

    En annan sak ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner