Därför är mångkultur förtryck : politiska texter från Fosie om Sveriges framtida utmaningar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2016-04-18
Förlag
Middle East Forum
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
523 g
SAB
O
ISBN
9789163794452
Därför är mångkultur förtryck : politiska texter från Fosie om Sveriges framtida utmaningar (häftad)

Därför är mångkultur förtryck : politiska texter från Fosie om Sveriges framtida utmaningar

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-04-18
229
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I boken "Därför är mångkultur förtryck" diskuterar Nima Gholam Ali Pour olika ämnen som är aktuella i det som han kallar "den nyväckta konservatismen i Sverige". De frågetecken som finns omkring islam och islamismen diskuteras och tunga argument läggs fram till varför den västerländska diskursen har rätten att vara mycket kritisk till både islam och islamism. Antisemitismen i Sverige och Israel-Palestina-konflikten diskuteras ur ett annorlunda perspektiv där mångkultur, islam och invandring problematiseras. Gholam Ali Pour vänder upp och ner på de argument som vänsterorienterade rörelser och personligheter brukar lägga fram. Förslag läggs fram på hur konservativa i Sverige kan möta framtida utmaningar. Bokens utgångspunkt är att mångkultur egentligen är en form av förtryck. Gholam Ali Pour ägnar mer än 200 sidor för att förklara detta förtryck och lägger fram tunga argument för att mångkultur i själva verket trycker ner individen och lyfter fram kulturella företeelser och aktörer som i många fall utövar förtryck gentemot individer. Gholam Ali Pour kritiserar också mångkultur för att den definierar individens komplexa identitet genom enkla yttre attribut. Boken är en samling av essäer som Gholam Ali Pour publicerade på bloggen Nimatown mellan 2013 till 2015. Nima Gholam Ali Pour har en magisterexamen i Internationell Migration och Etniska Relationer (IMER). Han är redaktör för nättidningen Situation Malmö samt skolpolitiker för Sverigedemokraterna i Malmö. Gholam Ali Pour är också en internationellt uppmärksammad konservativ skribent som skriver för Gatestone Institute och Frontpage Magazine.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Därför är mångkultur förtryck : politiska texter från Fosie om Sveriges framtida utmaningar
  2. +
  3. Allah bestämmer inte i Sverige : om islam och andra obekväma frågor i Sverige idag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allah bestämmer inte i Sverige : om islam och a... av Nima Gholam Ali Pour (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Därför är mångkultur förtryck : politiska texter från Fosie om Sveriges framtida utmaningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Utmärkt bok
    Annika, 9 maj 2016

    Skulle inte vågat köpa boken om en etnisk svensk skrivit den, för om någon sett den i min bokhylla skulle jag väl kallas för rasist. Ingen kan kalla Nima för rasist, och han använder argument emot Sveriges dåliga val att satsa på massinvandring.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nima Gholam Ali Pour