Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2019-11-02
Upplaga
1
Utmärkelser
Orginalboken blev nominerad till Årets HR-bok 2009
Förlag
Chefskonsulten
Medarbetare
Hallberg, Jonny (form)
Illustratör/Fotograf
Malin Pettersson
Dimensioner
210 x 130 x 20 mm
Vikt
211 g
SAB
Qbab
ISBN
9789163794513
Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter (häftad)

Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-11-02
371
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Den här handboken är en nytryckt och uppdaterad utgåva av boken "Att coacha grupper", Liber, som blev nominerad till årets HR-bok i Sverige 2009. Boken beskriver hur du kan arbeta med gruppcoachning, men också med individuell coachning i grupp. Praktiska verktyg och konkreta tips på hur du kan gå tillväga varvas med exempel och teoretisk bakgrund.
"Att coacha grupper" är den första och enda boken på svenska i ämnet. Den vänder sig till alla som i olika sammanhang arbetar eller kommer att arbeta med (utveckling) av grupper.
Att genom gruppcoachning frigöra grupper och gruppmedlemmars egen potential samt att fokusera på mål och lösningar är en kraftfull metod för utveckling av grupper. Det handlar om att sätta igång en lär- och utvecklingsprocess som bygger på tron att gruppen själv har de resurser som bäst lämpar sig för att utveckla gruppen.
Det är dags att ta steget från individuell coachning till att även coacha grupper!
Carina Lätt har mångårig erfarenhet som konsult och arbetsledare inom personalområdet samt som chefscoach och utvecklingsledare för chefer i privat och offentlig sektor. Hon är internationellt certifierad coach (ACC-nivå enligt ICF, Internationella Coach Förbundet), beteendevetare med vidareutbildning inom KBT samt utbildad inom olika dramatekniker.
Carina Lätt är även författare till böckerna "69 tips på hur du blir en hållbar ledare" (Chefskonsulten, 2013 och "Ny som chef - Ny som ledare" (Liber, 2015).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter
 2. +
 3. Coaching : vad, varför, hur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching : vad, varför, hur av Susann Gjerde (häftad).

Köp båda 2 för 882 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att coacha grupper : fokusera på gruppens positiva krafter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En levande bok som stöd i chefens arbete
  Ulla Parkkinen, 15 december 2015

  Carina Lätt har skrivit den absolut bästa handboken (så som jag använder den till vardags) jag någonsin läst som chef. Under mina 18 år som vd i ett medelstort utbildningsföretag med 90 anställda, har jag haft så pass mycket användning av boken att den blev helt utnött! Sidorna är numera vikta, böjda och fulla med understrykningar och mina kommentarer/anteckningar. Ett gott bevis alltså på att boken inte bara läses igenom en gång och förflyttas därefter i bokhyllan, utan den används till var... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carina Lätt

 • Ny som chef - ny som ledare

  Carina Lätt

  Det är både roligt, utmanande och varierande att arbeta med ledarskap och få vara med och påverka utvecklingen av verksamhet och människor. Den här handboken fungerar som ett direkt stöd i vardagen för dig som är ny i rollen som chef eller ledare....

 • 69 Tips på hur du blir en hållbar ledare

  Carina Lätt

  Bokmarknaden översvämmas av böcker som handlar om vad du som ledare kan göra för att verksamheten ska fungera bättre och medarbetarna må bra. Men författaren har saknat en bok som stöttar dig i ditt personliga ledarskap, så att du kan bli en hållb...