Huskroppar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2016-06-28
Upplaga
2
Förlag
Nina Tiimonen
Dimensioner
178 x 110 x 14 mm
Vikt
198 g
SAB
Hc
ISBN
9789163796517
Huskroppar (häftad)

Huskroppar

Häftad Svenska, 2016-06-28
103
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Agnes och Isak borde ha allt man kan önska sig i ett sargat Sverige år 2032. Villa i grindsamhället i Alingsås, arkitektyrken, vackra kroppar. De försöker få barn: Agnes är 32 år och borde kunna skapa liv på det gamla viset - om det nu inte är fel på Isaks spermier.
Isak är ständigt i Kina och bygger nordiska timmerhus. Förhållandet knakar i fogarna. Klienten Jianjuns ryska flickvän Kira väcker hans lust. Hon bär på en hemlighet som Isak får komma nära, men inte avslöja - då riskerar hon att råka illa ut.

Entreprenadfirmans charmige murarchef Oscar tar med Agnes på studiebesök i arkitektdrömmen Nordmarkens villaby i Årjäng. Gemenskapen där är stark, ändå verkar inte alla i byn komma överens. Den misstänkliggjorde men magiske mannen i den röda stugan visar sig kunna hjälpa Agnes dyka djupt in i sitt inre.

Kan hon där finna det hon egentligen söker?


Nina Tiimonens debutroman "Huskroppar" rör sig smidigt mellan kritisk framtidsskildring och hoppfull tankeställare om alternativa vägval. Människans förhållande till den allt mer avancerade tekniken är ett genomgående tema, likaså arkitekturens värld. Läsaren uppmuntras att fundera: Vart är vi på väg och vart vill vi?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Huskroppar
  2. +
  3. Follower : fjorton meningar om ett fiktivt barnbarn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Follower : fjorton meningar om ett fiktivt barn... av Eugen Ruge (häftad).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »