En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Krokodiler (del 1)
Utgivningsdatum
2016-10-15
Förlag
Management Partners Consulting AB
Medarbetare
Bengtsson, Håkan (red.) / Leon Hermfelt, Sebastian (form) / Johansson, Corinne (foto)
Dimensioner
216 x 145 x 23 mm
Vikt
530 g
ISBN
9789163798030
En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst (inbunden)

En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-15
321
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Jeanett Paludan arbetar med att hantera krokodiler i organisationer och företag. Här har hon samlat berättelser från intervjupersoner med fakta och konkreta råd om hur man tar sig loss från en krokodils kärleksgrepp. Hon är managementkonsult, entreprenör, författare och föreläsare. Den här boken är den första i en serie av böcker om hur man hanterar krokodiler, både privat och i yrkeslivet. Jeanett är bosatt i Malmö och har länge arbetat med att bistå och hjälpa människor som kan behöva kraft, energi och mod att förändra den nuvarande situationen. Hon är idag specialist på att hantera krissituationer; på individnivå, grupp och ledningsnivå. 2001 grundade hon Management Partners. Idag är det ett företag med kontor i både Stockholm och Malmö, som hjälper ledare till framgång. Läs mer om Jeanett på: http://www.mpmalmo.com/om-oss/vi-pa-foretaget/jeanett-paludan/.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst
 2. +
 3. Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynliga arbetet - hemma och på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynli... av Thor Rutgersson, Ida Östensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 516 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En krokodil därhemma? Kärlek när den är som sämst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket viktig bok
  Christeltistel , 3 maj 2022

  Detta är ett ämne som det normalt skrivs mycket lite om. Därför desto viktigare att läsa denna och övriga av samma författare.
  En bok att ge bort till någon som behöver den.

 2. Hemmakrokodilen
  Pius, 16 september 2020

  Boken är skriven med stor insikt i ämnet. Varje berättelse efterföljs av en text med djupare innebörd. En bok för rannsakan, både av sina relationer såväl som av sig själv. Boken ger verktyg och är ögonöppnande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jeanett Paludan

 • En krokodil till förälder? - Allt utom kärlek

  Jeanett Paludan

  En krokodil till förälder? Allt utom kärlek är andra boken i Jeanetts Paludans trilogi om krokodiler. I boken får du bland annat ta del av sexton starka berättelser om hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil. Om du är barn eller s...