Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2016-11-01
Upplaga
1
Förlag
Pool Kommunikationsbyrå
Illustratör/Fotograf
Andreas Norrefjord
Dimensioner
250 x 200 x 25 mm
Vikt
1091 g
ISBN
9789163798177
Jakten på känslan - Konsten att skapa meningsfulla upplevelser (inbunden)

Jakten på känslan - Konsten att skapa meningsfulla upplevelser

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-11-01

Slutsåld

Upplevelsedesign - en guldgruva!
Vi är i början av en upplevelserevolution. Människors syn på vad som är viktigt i relationen till företag och konsumtion håller på att förändras i grunden. Vi jagar inte bara prylar, kickar och statussymboler utan söker efter meningsfulla upplevelser och goda berättelser som vi kan föra vidare. I den här förändringen ligger en guldgruva för dem som lyckas se på sig själva som en meningsfull upplevelse för kunden, genom kommunikation, erbjudande och beteende.

Lär dig konsten att skapa meningsfulla upplevelser!
Jakten på känslan är full av trendspaningar, intervjuer, goda råd och konkreta metoder som framsynta företag använder sig av. Boken finns till för att du ska kunna öka värdet på ditt företag och vara med att förbättra upplevelsen av den värld vi lever i. Kort och gott; en inspirerande handbok i upplevelsedesign.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jakten på känslan - Konsten att skapa meningsfulla upplevelser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Precis vad jag behövde
  Lotta, 18 januari 2017

  En mycket bra bok som jag kommer att återvända till och inspireras av många gånger framöver. Men först ska jag låna ut den till min affärspartner så vi kan diskutera vårt eget förhållningssätt i nätverksekonomin.

 2. för liten tryckt text. oken mkt svår att läsa för
  Leif Göran Ingemar Struwe, 9 december 2016

  För liten tryckt text. boken mkt svår att läsa för äldre. Flashig lay-out, men någon omogen ansvarig har glömt det vititgaste. GS

 3. Jakten på känslan
  K M L, 29 november 2016

  En härlig bok med bl a framtidsspaning. Boken ryms även inom ämnen som psykologi/pedagogik/sociologi. Hela boken är som ett läckert smörgåsbord innehållsmässigt och även ur designsynpunkt med överraskningar hela tiden, vilket förstärker innehållet. Boken ger redskap att skapa bättre arbetsplatser och även bättre för individen själv. Man blir glad över läsupplevelsen. Det går att förändra!

 4. Rekommenderas varmt!
  Andreas Winell, 16 november 2016

  Jakten på känslan är en bok jag redan nu bär med mig som arbetsredskap och god reskamrat.

  Boken innehållet allt från roliga anekdoter, kloka tankar, intressanta intervjuer och betraktelser till konkreta övningar, modeller och kreativa processer.

  Jakten på känslan är inte bara en bok, den är en upplevelse i sig själv.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Jakten på känslan - Konsten att skapa men...