Format
Häftad, öppen rygg
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2015-12-16
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Baragott
Medarbetare
Kusoffsky, Cecilia (form)
Dimensioner
230 x 170 x 15 mm
Vikt
315 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163799112
Lifestyle Planner - 12 veckor till ett skönare jag

Lifestyle Planner - 12 veckor till ett skönare jag

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad, öppen rygg Svenska, 2015-12-16

Slutsåld

Gör något idag som ditt framtida jag kommer tacka dig för"Är du sugen på en förändring? Längtar du efter en annan känsla i kroppen? Unna dig då 12 veckors fokus på den viktigaste personen i ditt liv - DU! Den här boken hjälper dig att sätta upp ett mål som på riktigt betyder något för dig och via din egen "affärsplan över livet" steg för steg ta dig dit. Du får handfast guidning från start med moodboard, nulägesanalys och tydlig målbild för att sen vecka för vecka sätta fokus och reflektera. Boken innehåller även peppande citat och "visste du att.." från författarna. "I en tid då appar och teknik ska tala om hur vi mår vill vi istället uppmuntra till att stänga av tekniken en stund och istället logga in på dig själv. Våga lyssna på dig själv. Känn efter. Du har svaren och kan nå målet säger Kristina Andersson och Erika Kits Gölevik".Oavsett om du vill gå ner i vikt, börja träna, skapa mer tid för dig själv, hitta en ny partner eller byta jobb så är en Lilfestyle planner verktyget på resan. Kristina AnderssonNäringsfysiolog, författare och flitigt anlitad föreläsare. Hon syns regelbundet som kostexpert i tidningar och i TV; har gjort allt från kostupplägget i Biggest Loser till barnprogram med UR. Kristina har även skrivit ett tiotal böcker inom området kost och hälsa, senast succén "Eat Clean - mer näring och mindre skräp i maten" och "Smart mat för löpare"Erika Kits GölevikErika är personlig tränare, yogalärare samt journalist och författare med fokus på hälsa. Hon medverkar regelbundet i magasin och nätmagasin som Healthy Living, Mama, Amelia och ToppHälsa, där hon även verkar som träningsexpert. Erika har tidigare släppt boken "Äta Träna Leva" med Kristina Anderson och "Gymmet utanför din dörr" tillsammans med Jari Ketola. Boken har en öppen rygg med färgad tråd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lifestyle Planner - 12 veckor till ett skönare jag. Sätt ditt betyg »
 1. Jag gillar den
  Anna, 1 februari 2017

  Jag tycker om denna bok. Den har varit till hjälp när jag arbetar mot mitt mål och den ger en bra helhetsbild av resan man gör. Jag gillar att man får reflektera var tredje vecka och se hur man utvecklats. Brukar tycka sånt här är fjantigt men denna bok var bra och tydlig. Kommer fortsätta köpa den här och arbeta med den under detta år.
  Enda minus är väl den fula ryggen på boken. Den borde man kunna göra snyggare, eller? Ser ut som när små barn slitit loss den riktiga ryggen.

 2. Har hjälpt mig
  Lella, 5 december 2016

  Var lite skeptiskt först när det gäller den här boken, men den har faktiskt hjälpt mig. Nyttigt att sätta sig ned och verkligen meditera över vad som är viktigt för en själv och vilka saker varje dag som man är tacksam över.

 3. Ful bindning
  Johanna Söderholm, 25 februari 2016

  Boken ska vara häftad, med ryggen ser ut att sakna något (trådar och lim är synligt). Det är både fult och kommer sannolikt innebära att boken faller isär på sikt. Enligt uppgifter ska det vara på detta sätt. Mycket besviken och inget som hamnar i min hylla!

 4. Superbra (och snygg!)
  Annika K, 4 januari 2016

  Fantastiskt bra redskap om man vill utvecklas och göra en eller flera livsstilsförändringar! Trovärdig, överskådlig och oerhört inspirerande och motiverande.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Lifestyle Planner - 12 veckor till ett sk...