Systrar i jeans: Andra sommaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systrar i jeans (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2003-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen/Rebus
Översättare
Ylva Stålmarck
Originaltitel
The Sisterhood of the Traveling Pants
Dimensioner
195 x 145 x 31 mm
Vikt
580 g
SAB
u,Hce
ISBN
9789163827488

Systrar i jeans: Andra sommaren

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2003-09-01

Slutsåld

Fyra sjuttonåringar, samma gamla par älskade jeans. Och en ny, het sommar! Sträckläsning för tjejer kring förälskelse, vänskap, svek och mor-dotter-relationer. Uppföljaren till försäljningssuccén Systrar i jeans, såld i över 20 000 exemplar i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Systrar i jeans: Andra sommaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mer tyngd och djupare känslor
    bokmalen, 2 december 2003

    den här boken är klart mycket bättre än den första, alla tjejerna har blivit större och den känns mer äkta. Den är väldigt sorglig på sina ställen, men bjuder också på en hel del skratt.
    Jag tror att man som tonårstjej kan känna igen sig i den här boken väldigt mycket, den handlar om kärlek och att hitta sig själv, att våga vara sig själv, och framför allt om vänskap mellan fyra tjejer. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Brashares

Övrig information

Detta är uppföljaren till succén Systrar i jeans, Ann Brashares debutroman.Ett år har gått och sommaren står åter för dörren. Vänskapsbanden mellan de fyra tjejerna från Bethesda är starkare än någonsin. Carmens svartsjuka gentemot sin mammas dejter gör henne bara olycklig (måttet är rågat när mamman lånar Jeansen!), men som tur är finns Paul. Och Porter. Bees sökande efter en familj och sanningen om sin mamma för henne tillbaka till Alabama, till Billy och till fotbollen. Tibbys möte med coola New York-Alex på film-college tvingar henne att göra klart för sig vilka hennes verkliga vänner är. Och Brian är en av dem. Lenas sommar är kanske den svåraste, för hon inser att kärleken till Kostos inte på långa vägar hör det förflutna till. Men ryktet säger att han har en ny tjej. Förälskelse (lite sex!), vänskap, mor-dotter-relationer; allt finns. Det är en bok om att växa och bli självständig av bästa sorten.Smått och gott om Ann Brashares debutroman Systrar i jeans:Rättigheterna är sålda till 30 länder.Fler än 500 000 inbunda exemplar sålda i USA.Fler än 150 000 exemplar sålda i världen.Film produceras i USA.I Sverige har vi tryckt fler än 20 000 exemplar av Systar i jeans, och vi har inte sett slutet än!Huvudbok i Barnens bokklubb och i Bonniers Barnbokklubb.