Gladiatorernas kokbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2003-05-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Angelina s Birthday
Medarbetare
Agnetun, Lisa (medf.), Bogren, Martin (fotograf)
Illustrationer
ill. (vissa i färg)
Dimensioner
220 x 218 x 17 mm
Vikt
665 g
SAB
uQcaa
ISBN
9789163827846
Gladiatorernas kokbok (inbunden)

Gladiatorernas kokbok

för dig som vill bli stor och stark

Inbunden, Svenska, 2003-05-01

Slutsåld

I fyra säsonger har teveprogrammet Gladiatorerna varit en pålitlig, återkommande succé på TV4. Denna lyckade blandning av underhållning och sport har blivit en riktig tungviktare med tittarsiffror på 1,6 miljoner per program. Man uppskattar att 97% av de barn som tittat på teve när programmet sänts, har tittat just på Gladiatorerna. De stora fansen befinner sig förmodligen i åldrarna fem till tolv år, men det framgångsrika med programmet är att hela familjen kan titta på det och ha kul tillsammans.

"Gladiatorernas kokbok" har undertiteln "För dig som vill bli stor och stark", och då menar man växa genom att äta nyttigt och sunt - inte för att bli kroppsbyggare! Sex av de tolv gladiatorerna (Hero, Plexus, Phoenix, Amber, Elektra och Amazon) finns med i boken och förutom recept på läcker och ur kostsynpunkt näringsriktig mat, innehåller den roliga fakta om respektive gladiator. Recepten, som valts ut i samarbete med gladiatorerna

själva, är enkla utan en massa konstiga ingredienser, och instruktionerna är lätta att begripa. Här hittar man allt från mättande mjölkdrinkar och matiga sallader till Powerpita med tsatsiki, Eldiga köttbullar och Heros fiskgratäng. Kokboken är illustrerad med läckra och lekfulla färgbilder på maten och gladiatorerna. Målet är att entusiasmera barn och ungdomar (och deras föräldrar) att genom gladiatorernas popularitet äta och laga god, enkel och bra mat.

- En härlig kokbok som inspirerar till en näringsriktig och bra kost för alla i familjen, säger Elin Sundell, Amber i Gladiatorerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

I fyra säsonger har teveprogrammet Gladiatorerna varit en pålitlig, återkommande succé på TV4. Denna lyckade blandning av underhållning och sport har blivit en riktig tungviktare med tittarsiffror på 1,6 miljoner per program. Man uppskattar att 97% av de barn som tittat på teve när programmet sänts, har tittat just på Gladiatorerna. De stora fansen befinner sig förmodligen i åldrarna fem till tolv år, men det framgångsrika med programmet är att hela familjen kan titta på det och ha kul tillsammans.Gladiatorernas kokbok har undertiteln För dig som vill bli stor och stark, och då menar man växa genom att äta nyttigt och sunt - inte för att bli kroppsbyggare! Sex av de tolv gladiatorerna (Hero, Plexus, Phoenix, Amber, Elektra och Amazon) finns med i boken och förutom recept på läcker och ur kostsynpunkt näringsriktig mat, innehåller den roliga fakta om respektive gladiator. Recepten, som valts ut i samarbete med gladiatorernasjälva, är enkla utan en massa konstiga ingredienser, och instruktionerna är lätta att begripa. Här hittar man allt från mättande mjölkdrinkar och matiga sallader till Powerpita med tsatsiki, Eldiga köttbullar och Heros fiskgratäng. Kokboken är illustrerad med läckra och lekfulla färgbilder på maten och gladiatorerna. Målet är att entusiasmera barn och ungdomar (och deras föräldrar) att genom gladiatorernas popularitet äta och laga god, enkel och bra mat. - En härlig kokbok som inspirerar till en näringsriktig och bra kost för alla i familjen, säger Elin Sundell, Amber i Gladiatorerna.