Matte & Myran : det blåvitrandiga hopprepet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2003-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adbåge, Lisen (medf.)
Illustratör/Fotograf
Lisen Adbåge
Illustrationer
ill.
Dimensioner
216 x 153 x 12 mm
Vikt
280 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789163830754
Matte & Myran : det blåvitrandiga hopprepet (inbunden)

Matte & Myran : det blåvitrandiga hopprepet

Inbunden Svenska, 2003-09-01

Slutsåld

Matte är en sån där vanlig kille. Han är snäll, lite blyg och inte speciellt superduktig på nåt - så där som de flesta åttaåringar är. Myran däremot är ovanlig. Hon är en orädd sexåring som till och med vågar säga emot de stora killarna på fritis, hon är bäst i hela skolan på att göra farliga saker, och så är hon flykting från Kosovo.

Matte och Myran är kompisar och när de två är tillsammans händer det alltid något roligt och oftast nåt som också är lite spännande.

"Matte och Myran - det blåvitrandiga hopprepet" är den första boken i serien om kompisarna Matte och Myran. Det är en rikt illustrerad vardagsnära berättelse för nybörjarläsare. Elin Adbåges uttrycksfulla bilder fångar träffsäkert den norrländska miljön och Matte och Myrans personligheter.

Bengt Ingelstam har tidigare gett ut böcker på andra förlag. Lisen Adbåge är 20 år men har redan hunnit ge ut en egen bilderbok och illustrera en textbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Matte & Myran : det blåvitrandiga hopprepet

Övrig information

Matte är en sån där vanlig kille. Han är snäll, lite blyg och inte speciellt superduktig på nåt - så där som de flesta åttaåringar är. Myran däremot är ovanlig. Hon är en orädd sexåring som till och med vågar säga emot de stora killarna på fritis, hon är bäst i hela skolan på att göra farliga saker, och så är hon flykting från Kosovo. Matte och Myran är kompisar och när de två är tillsammans händer det alltid något roligt och oftast nåt som också är lite spännande.Matte och Myran - det blåvitrandiga hopprepet är den första boken i serien om kompisarna Matte och Myran. Det är en rikt illustrerad vardagsnära berättelse för nybörjarläsare. Elin Adbåges uttrycksfulla bilder fångar träffsäkert den norrländska miljön och Matte och Myrans personligheter.Bengt Ingelstam har tidigare gett ut böcker på andra förlag. Lisen Adbåge är 20 år men har redan hunnit ge ut en egen bilderbok och illustrera en textbok.