Fjärde sommaren (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systrar i jeans (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
499
Utgivningsdatum
2007-05-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Caroline Zielfelt
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Girl in pants : the forth summer of the sisterhood
Dimensioner
195 x 149 x 38 mm
Vikt
580 g
SAB
Hcee,u
ISBN
9789163841972

Fjärde sommaren

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

Äntligen! Den fjärde boken om jeanssystrarna!

Tjejerna börjar blir äldre och det traditionella mötet på sommaren blir inte som förut när Carmen är bortrest. De är oroliga för att deras gemenskap ska upplösas och alla möter de nya utmaningar. Jeansens magiska verkan är dock fortfarande intakt och hjälper dem i den ibland komplicerade tillvaron.

Ann Brashares bjuder på en mix av alla de känslor som en tonårstjej går igenom. Livet börjar bli på allvar och det medför nya problem. Det är en bok om kärlek, vänskap och livets många utmaningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fjärde sommaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Systrar i jeans fjärde sommaren.
    Sofie Nordström, 30 augusti 2007

    Jag tycker att det är en bra bok men att böckerna före är bättre. Men man kan ju inte hoppa över en bok bara för att folk säger att den är sämre än dom andra. Du kanske tycker den är bättre, vad vet jag? Men jag rekommenderar att läsa dom andra först för annars blir det lite konstigt att börja med den sista boken. Jag vill att det ska komma ut fler böcker om dom fyra vännerna, för böckerna är en fruktansvärt bra "serie" om systerskap. Jag tycker att sådana personer som är med varandra jämt bo... Läs hela recensionen

  2. Super bra!!!
    Oppsi, 21 juni 2007

    Äntligen kom den sista boken... var en lång väntan... men absolut på något BRA. Dessa böcker är helt fantastiska... synd att det var den sista... :( Filmen är också superbra! Får hoppas på att fortsättningen på den kommer snart... Rekommenderar verkligen dessa böcker!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann Brashares