Tilde och Teo dansar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Dansa! (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2008-05-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Erika Eklund Wilson
Dimensioner
217 x 155 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163842122
Tilde och Teo dansar (kartonnage)

Tilde och Teo dansar

Kartonnage, Svenska, 2008-05-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här >>

Tilde vill börja dansa. Hon vill dansa streetdance med sin kompis Teo. Frågan är bara om han vill.
När de tillsammans går till dansskolans Öppets hus möts de av dansläraren Elina. Hon visar steg och det är jätteroligt. Man ska gunga med knäna och följa rytmen i musiken. Det är häftigt och kul tycker både Tilde och Teo, så de bestämmer sig för att börja på dansskolan.
Det är många som är med gruppen och plötsligt undrar Viktor om Tilde och Teo är tillsammans, om de är kära. Tilde tycker det är pinsamt och blir arg. Efter ett tag verkar Teo inte vilja vara med henne längre, han leker hellre med de andra pojkarna i gruppen. Tilde känner sig ensam och vet inte om hon vill dansa längre...


"Tilde och Teo dansar" är första delen i en helt ny serie - "Dansa!"- som ingår i Lätt att läsa. Här får vi träffa en grupp som lär sig dansa streetdance och läsaren kan själv vara med och lära sig. I slutet av varje bok finns ett faktauppslag som visar olika danssteg och berättar mer om streetdance.
Ingvor Goyeryds varma och engagerande text är illustrerad med Erika Eklunds träffsäkra och rörelsefulla bilder. Man blir sugen på dans och rörelse!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tilde och Teo dansar