Spöket i skolan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Klass 1 B (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2006-03-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
215 x 152 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163844782

Spöket i skolan

spöket i källaren

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2006-03-01
93
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"- Följ med, säger Alex. De smyger fram mot fönstret. Plötsligt tänds lampan i källaren. De ser en hemsk figur. Ett skelett! Ett skelett i svart kappa ..."

I morgon börjar Siri och Lova i skolan. De kan knappt vänta! Alex och hans lillebror Vicke, som också ska börja i deras klass, ska gå till skolan för att titta och Siri och Lova följer med. Alex är stor och tuff. Han försöker skrämma dem med historien om spöket som bor i skolans källare. Och där i källarfönstret syns faktiskt något som rör sig Plötsligt är Alex inte lika kaxig längre.

"Klass 1b" är en nyproducerad serie lättlästa böcker som ingår i Lätt att Läsa. Här får vi möta en skolklass i en serie fristående böcker, där varje bok har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner. "Spöket i skolan" är en vardagsnära, varm och spännande bok med hög igenkänningsfaktor. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.

Boken är roligt och färgstarkt illustrerad av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross är författare, översättare och lågstadielärare, med en stor produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare bakom sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spöket i skolan
  2. +
  3. Världens coolaste djur enligt Julia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens coolaste djur enligt Julia av Julia Wiberg (inbunden).

Köp båda 2 för 152 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spöket i skolan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa klass 1B boken!!!
    Julia & Jonathan, 11 augusti 2009

    Detta är en spännance spökbok! Men det är skönt på slutet att det inte är något riktigt spöke!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Bross

Övrig information

Siri, Lova och Vicke ska börja skolan i morgon. Men Alex, Vickes tuffa storebror, skrämmer upp dem och säger att det bor ett spöke i skolans källare.

Den första fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar med hög igenkänningsfaktor.