Tredje sommaren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systrar i jeans (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Stålmarck
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Girls on pants : the third summer of the sisterhood
Dimensioner
196 x 150 x 34 mm
Vikt
460 g
SAB
uHce
ISBN
9789163845796

Tredje sommaren

Inbunden,  Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

Det är sista sommaren innan systrarna ska börja college- deras sista sommar tillsammans innan de går sina egna vägar för att börja leva sina vuxna liv. Det är en tid i livet när de behöver Jeansen som mest.

Tibby får lära sig att Jeansen alltid känt Brian på ett sätt som hon själv inte har. Och nu behöver hon Jeansens magi extra mycket när hon ser på medan människor runtomkring henne kastar sig ut i livet.
Lena önskar att Jeansen kunde tala om för henne huruvida konstskolestudier är den dröm hon ska förverkliga, även om hennes familj inte stöder ett sådant beslut.
Carmen behöver all tänkbar Jeans-magi nu när hon har gått med på att "vakta" Lenas griniga grekiska farmor hela sommaren. För att inte tala om att hon låtsas vara någon hon inte är - inför en viss person som faktiskt kan vara någon hon verkligen bryr sig om.
Bridget är extra glad att ha Jeansen på fotbollslägret där hon ska vara tränare under sommaren när hon får reda på vem som också är tränare där...

I den här medryckande sidvändaren, som svämmar över av solsken och sorg, mod och lycka, tar Ann Brashares med läsaren på en fantastisk resa under en sommar som kommer att förändra allt för tjejerna och deras älskade magiska Jeans. Det här är den tredje boken om de fyra tjejerna och Jeansen. Författaren har tidigare njutit stora framgångar med Systrar i jeans och Systrar i jeans: Andra sommaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Brashares

Övrig information

Sista sommaren före college, vuxenlivet närmar sig obönhörligen. Men de älskade Jeansen förblir en länk mellan Tibby, Carmen, Bridget och Lena. Och sommaren svämmar över av solsken och sorg, mod och lycka!
Medryckande sträckläsning för tjejer kring förälskelse, vänskap och uppbrott. Uppföljare till försäljningssuccéerna Systrar i jeans, och Systrar i jeans: Andra sommaren.