Livet enligt Rosa och en kille som heter Ville (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Livet enligt Rosa (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johan Unenge
Illustrationer
ill.
Dimensioner
203 x 158 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163846588
Livet enligt Rosa och en kille som heter Ville (inbunden)

Livet enligt Rosa och en kille som heter Ville

Inbunden Svenska, 2005-03-01
120
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rosa bor i en lägenhet tillsammans med sin mamma och storasyster Blenda. Rosas pappa bor på Gotland med en ny familj. Rosa drömmer om att bli en berömd sångerska och låtskrivare. Hon slutar spela trombon och börjar spela gitarr istället. Och skriva låtar. Sedan Jessika svek så har Rosa varit ganska ensam. Men så lärde hon känna Pamela istället. Pamela går i sjuan och har varit ihop med en massa killar. Alla killar är kära i henne, men det tycker hon mest är jobbigt. Pamela gillar att träna bågskytte. Ville är Rosas bästa killkompis och granne. Han och hans pappa bor i samma hus som Rosa. Han är den uppfinningsrika typen som gillar att meka med gamla cyklar. Det skulle aldrig kunna bli något mellan honom och Rosa. Aldrig ...

Detta är den första boken av flera om Rosa! Måns Gahrton och Johan Unenge har under ett års tid ritat henne som tecknad serie i Kamratposten, så hon är redan känd av många. Just nu håller en teveserie på att spelas in på Svt, det blir tolv avsnitt som börjar sändas under 2005.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Rosa drömmer om att bli en berömd sångerska och låtskrivare. Så hon dumpar trombonen och börjar spela gitarr. Och skriva låtar. I samma hyreshus bor Ville, en fixarkille. Världens bästa killkompis. Bara killkompis.
Första boken om Rosa, skriven av Måns Gahrton och Johan Unenge som tidigare gjort Eva & Adam! Rosa är redan känd från Kamratposten, och visas snart också som teveserie.