Vem blöder? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2006-07-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
178 x 175 x 10 mm
Vikt
170 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163847936
Vem blöder? (inbunden)

Vem blöder?

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2006-07-01
80
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla Vemdjuren leka tillsammans och bygga ihop. Det hamras och målas med fart och fläng. Mej oj, någon slår sig med hammaren, och en annan får en planka på näsan och börjar blöda näsblod, och hur gick det med foten som kom i kläm? Alla måste tröstas och plåstras om. Både de som gjort sig illa och de som gjort någon annan illa. Det kan vara precis lika jobbigt. Vem blöder? är en liten bok om stora känslor. På ett mästerligt sätt fångar Stina Wirsén i text och bild både det svåra och komiska i situationen. Boken vänder sig till de minsta barnen - den är enkel i sitt upplägg, men med stor finess och träffsäkerhet finner Stina Wirsén de små nyanserna som gör boken till ett mäktigt äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vem blöder?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Älskad av 2åringarna
  Sofie S, 29 augusti 2017

  Vi har läst den nästan varje kväll sen vi köpte den. Våra tvååringar "läser" den själva nu. Högt älskad och lagom dramatisk. Kul för vuxna också att läsa högt.

 2. Sonen älskar Vem böckerna
  Linda, 2 augusti 2016

  Som alltid en fantastisk bra bok av Stina Wirsén, sonen älskar dessa böcker. Rolig och pedagogiskt skriven. VEM Böckerna är en fullträff

 3. Barnen älskar den
  Rosalie Kullberg, 16 april 2014

  Vi läser den varje kväll. Det är hög igenkänningsfaktor. Barnen kan den utantill men vill ändå höra den om och om igen.

 4. Fantastiskt om stora känslor!
  Lilla O, 14 augusti 2008

  Min pojke på 21 månader älskar alla Wirséns böcker, men det här är den absoluta favoriten! Han lever sig verkligen in i allt som händer och kan nästan boken utantill. Bilderna är jättebra och det är kul att djuren återkommer i flera böcker. Jag har läst den för honom minst hundra gånger och inte heller jag har tröttnat. Jag kan varmt rekommendera den. Storebror som är 3 är gärna med och läser även om den kanske är lite barnslig för honom.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Vem blöder?

Övrig information

Efter "Vems byxor"? och augustprisnominerade "Vem är arg"? kommer nu uppföljarna "Vem bestämmer"? och "Vem blöder"? i Stina Wirséns uppskattade serie böcker för de minsta små. Och liksom i de tidigare böckerna handlar det om stora känslor. Vem bestämmer hur man ska göra och vad gör man när någon slår sig.
Och liksom i de tidigare böckerna handlar det om stora känslor när alla ska leka tillsammans och alla slår sig och alla behöver tröstas!