Var är liten skär och alla små brokiga? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2007-04-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
198 x 276 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163848681
Var är liten skär och alla små brokiga? (inbunden)

Var är liten skär och alla små brokiga?

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-04-01
65 120 Du sparar 55 kr!
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Över och under.Bakom eller på.Framför eller bredvid,så kan man stå.Ovanför och inuti.Mitt emot, intill.Mellan några stycken,kan man sitta om man vill.

Carin och Stina Wirsén har gjort det igen! Vi har tidigare, i förra årets titel En liten skär och många små brokiga, fått lära oss om färger och siffror på ett fantasifullt sätt. Uppföljaren Var är liten skär och alla små brokiga behandlar lägesbeskrivningar. Stinas personliga och lekfullt söta bilder harmonierar väl till Carins klurigt barnvänliga text. Ett bilderbokspar som tillsammans skapar vackra och tonsäkra barnböcker med stor läsglädje. Pressröster om En liten skär och många små brokiga: "En smällkaramell i färg, rytm och utformning." (Jessica Gottberg, Dagens Nyheter) "Enkel, snygg och skrovligt söt." (Caroline Alesmark, Norra Skåne) "Deras samarbete har nu resulterat i en rad titlar, som inkluderar några av den samtida svenska barnboksutgivningens bästa böcker för de minsta barnen." (Åsa Johansson, Svenska Dagbladet)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Var är liten skär och alla små brokiga?
  2. +
  3. Gissa hur mycket jag tycker om dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gissa hur mycket jag tycker om dig av Sam McBratney, Anita Jeram (inbunden).

Köp båda 2 för 100 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Var är liten skär och alla små brokiga?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Språk och matte på kul

    Vilken underbar bok. Den förenar bild, rim, matematiska begrepp och humor på ett fantastiskt sätt. En bok för många att glädjas åt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Wirsén

Övrig information

Carin och Stina Wirsén har gjort det igen! Vi har tidigare, i förra årets titel En liten skär och många små brokiga, fått lära oss om färger och siffror på ett fantasifullt sätt. Uppföljaren Var är liten skär och alla små brokiga behandlar lägesbeskrivningar. Stinas personliga och lekfullt söta bilder harmonierar väl till Carins klurigt barnvänliga text. Ett bilderbokspar som tillsammans skapar vackra och tonsäkra barnböcker med stor läsglädje.