Adjö då, pappa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
62
Utgivningsdatum
2005-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johanna Öst
Illustrationer
ill.
Dimensioner
180 x 130 x 10 mm
Vikt
140 g
SAB
Hcg
ISBN
9789163850134
Adjö då, pappa (inbunden)

Adjö då, pappa

Inbunden Svenska, 2005-09-01

Slutsåld

"Min pappa var en rolig och snäll pappa. Jag säger var, för han finns inte mer. Eller finns och finns. Han finns inte här i familjen men han finns i mitt huvud och i mina tankar. Och i den där klumpen som jag har i magen eller i halsen."

Jonna är en helt vanlig tjej. Hon har en storasyster som heter Moa (som ibland är väldigt klok) och en lillebror som heter Filip (som ofta är väldigt gnällig) och så har hon en mamma och en mormor. Och en pappa, men han dog i våras. Det var då klumpen i magen kom ... En finstämd och känslofull jagberättelse om saknad, ilska, sorg och gråt när ens pappa dött, men också om tröst och hopp och hur man bevarar minnet av en älskad förälder. Desirée Kemi-Wikzén ger här med ett barns perspektiv en okonstlad och tillitsfull bild av hur Jonna och hennes familj bearbetar sin sorg och saknad. "Adjö då, pappa" är Desirée Kemi-Wikzéns debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Jonna har en storasyster som heter Moa (som ibland är väldigt klok) och en lillebror som heter Filip (som ofta är väldigt gnällig) och så har hon en mamma och en mormor. Och en pappa, men han dog i våras. Det var då klumpen i magen kom.
En finstämd berättelse om saknad, ilska, sorg, tröst och hopp.