Ny i klassen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Klass 1 B (del 5)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2007-03-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Christel Rönns
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
218 x 154 x 8 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163853432
Ny i klassen (inbunden)

Ny i klassen

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2007-03-01
81
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Frank ska flytta och det är hans sista dag i den gamla skolan. På måndag ska han börja i "Klass 1b". Han känner ingen där och den nya skolan ser så stor ut. Tänk om ingen vill leka med honom på rasten? Och tänk om de har en jättesvår mattebok! Eller om hans nya fröken är en elak häxa!

"Klass 1b" är en nyproducerad serie lättlästa böcker som redan har blivit en succé. Här får vi möta en skolklass i en serie helt fristående böcker, som var och en har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner. Böckerna ingår i vår populära Lätt att läsa-serie. "Ny i klassen" är en vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva. Läs också: "Spöket i skolan" (2006), "Starkast i klassen" (2006), "Hemliga kompisar" (2006) och "Världens finaste glasögon" (2006).

Böckerna är roligt och färgstarkt illustrerade av Christel Rönns med fartfyllda, söt-tuffa bilder. Helena Bross är författare, översättare och lågstadielärare, med en stor produktion av lättlästa böcker för nybörjarläsare bakom sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ny i klassen
  2. +
  3. Hemliga kompisar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemliga kompisar av Helena Bross (inbunden).

Köp båda 2 för 160 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Bross

Övrig information

En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva. Femte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b, som redan blivit en succé.