Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2008-09-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Magnus Johansson
Medarbetare
Winnerhall, Louise (form)
Dimensioner
217 x 139 x 18 mm
Vikt
340 g
SAB
uHce
ISBN
9789163854422
Chain mail : skicka vidare (kartonnage)

Chain mail : skicka vidare

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2008-09-15

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Vågar du vara med?

Tre tjejer tackar ja till att delta i vad de tror är en kul grej. Ingen av dem känner de övriga. Och ingen vet vem man kan lita på när fiktionen hinner ikapp verkligheten.

Det här är en riktig rysare om fyra flickor som på en hemsida hjälps åt att skriva en berättelse, var och en ur sin karaktärs perspektiv. En av dem skapade sidan för att fly den trista verkligheten och forma sitt eget universum. Men det som börjar som en lek blir snart blodigt allvar.

I Sverige är vi bekanta med skräckfilmer från Japan som exempelvis Ringu (The Ring) och The Juon (The Grudge). Och det är inte bara i filmformat som Japan har en stark rysartadition. Vi är mycket stolta över att nu kunna lansera en rysarroman som är så där härligt obehaglig och obekväm (utan att bli våldsam eller blodig)!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Chain mail : skicka vidare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Chain mail: Skicka vidare
  thillda, 16 mars 2012

  Det här en otroligt spännande bok, jag kunde inte sluta läsa! Redan när jag läste på baksidan tyckte jag att handlingen verkade intressant och därefter blev den bara bättre.

  Författaren har skrivit den så skickligt tycker jag. Det är två parallella handlingar och jag fastnar snabbt i båda, glömmer lite bort vad som är verkligt och vad som inte är det. Det känns som att det ska vara så, att till och med tjejerna blir så inne i berättelsen att de nästan glömmer bort vad som har hänt på... Läs hela recensionen

 2. Bra men inte bäst
  CJ, 26 februari 2012

  Läste den här för något år sedan och tyckte att den var riktigt bra. Det var lätt att komma in i den och så fort man gjort det ville man aldrig lägga den i från sig. Berättelsen i sig själv var lite annorlunda än vad jag var van vid. Men det till trots så vart det aldrig virrigt. Det var lätt att hänga med mellan de fyra karaktärerna och deras liv, även utanför den fiktiva världen som de så fint kallade deras chainmail.

  Det är kanske inte min absoluta favoritbok, men det hade allt so... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Chain mail : skicka vidare