Boken om superhjältar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
29
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Demerus, Ellen (form)
Illustratör/Fotograf
Anna Friberger
Dimensioner
218 x 216 x 9 mm
Vikt
260 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163855962
Boken om superhjältar (inbunden)

Boken om superhjältar

Inbunden Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här >>

Det finns saker i vår värld som man inte riktigt kan vara säker på om de är fantasier eller verklighet. Om man tror att de är sagor eller verklighet beror kanske bara på om man träffat på dem själv eller bara hört talas om dem. Vi talar om till exempel ... superhjältar!
Det är bara några få som blir världsberömda och får egna serietidningar eller filmer. Det finns massor av andra superhjältar som hjälper oss. Det här är en faktabok om hur det fungerar att vara superhjälte, vad en superhjälte egentligen är, hur man håller koll på vem som behöver hjälp, hur superskurkar funkar och inte minst: hur man klär sig som en superhjälte.

Daniel Möllberg har tidigare skrivt romanen "Pappadagar i Råttans år" (för vuxna, utgiven 2007, W & W). Med boken om superhjältar (och den om häxor och trollkarlar som kommer hösten 2008) vill han berätta om saker som barn blir väldigt fascinerade av, men som vuxna kanske påstår inte finns, eller inte är viktiga. Och då är det ju inte så konstigt om de vuxna inte ens kan svara på de enklaste frågor om till exempel superhjältar. Med fantasifulla, seriösa faktaböcker tänker Daniel ändra på detta.
Många läsare har sett Anna Fribergers illustrationer till klassiska sagor som "Snövit" och "Bockarna Bruse". Men det fungerar bra med moderna människor också! Annas superhjältar är färgstarka, coola och kluriga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Möllberg

  • Pappadagar i Råttans år

    Daniel Möllberg

    Underhållande om en varannanveckapappas vedermödorNamn: AlexanderÅlder: 33 årFamilj: Varannan vecka Emil, 4 år, och Sebastian, 3 år. Varannan vecka utan barn. Halv. Utan eget liv. I väntan på pappadagarna.Yrke: Tillfälligt projektanställdBor: Hyr&...

Bloggat om Boken om superhjältar