Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2008-10-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Anna Troberg
Originaltitel
Cathy's key
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Illustratör/Fotograf
Lena Thunell
Dimensioner
237 x 164 x 30 mm
Vikt
620 g
SAB
uHce
ISBN
9789163858130
Cathys nyckel (kartonnage)

Cathys nyckel

Kartonnage Svenska, 2008-10-24
131
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Läs ett provkapitel här>>

Cathy utmanar läsaren på nytt - och döden!Den första delen, Cathys bok , var den första ARG-boken (Alternate Reality Game) i Sverige. Boken sprängde sina egna ramar, eller pärmar. När sista sidanvar läst började läsarens eget nystande efter Cathys bok på nätet, via telefonnummer med mera.

Cathys nyckel är uppföljaren som tar historien till en ny nivå - metanivån. I slutet av Cathys bok gör de odödliga upp med varandra och når en överenskommelse. Den innebär dessvärre att Cathys älskade Victor måste agera försöksobjekt på ett laboratorium. Hon är alltså utlämnad åt sitt vanliga osammanhängande liv igen. Det är sommar och Cathy blir sparkad från flera jobb efter varandra. Både hennes mamma och Emma börjar tröttna på att hon inte klarar av att hålla ihop vardagen. När hon så får ett tips om att åka till St Louis och träffa en kvinna, som vet någonting om hennes pappa - då nappar hon. Men det blir också början till ett nytt mystiskt äventyr där hon får veta mer än hon egentligen vill ha reda på. En tjej hon träffar på bussen på vägen hem som heter Jewel, ger Cathy mer huvudbry än hon kunnat föreställa sig.

Om Cathys bok : ?Det är suveränt roligt gjort. Jag skulle ha älskat det här när jag var tolv och jag tycker att ?Cathys bok? känns som årets julklapp för smarta barn.? Andreas Ekström, Sydsvenskan ?ARG-idén känns både fräsch och utmanande/?/Cathys bok" inleder förhoppningsvis en spännande tid med nya och framför allt vitaliserade textbegrepp. DN

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Cathys nyckel
  2. +
  3. Slutet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slutet av Mats Strandberg (inbunden).

Köp båda 2 för 200 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Cathys nyckel