Nemesis (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Starcrossed (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
433
Utgivningsdatum
2013-05-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Ylva Kempe
Originaltitel
Goddess
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Dimensioner
209 x 135 x 33 mm
Vikt
470 g
SAB
uHce
ISBN
9789163868702
Nemesis (häftad)

Nemesis

(19 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-05-24

Slutsåld

När människor och gudar drabbar samman i en strid om kärlek, lojalitet och överlevnad står hela världens öde på spel. Här är Josephine Angelinis gastkramande avslutning på den bästsäljande trilogin "Starcrossed".

Helenas misstag har befriat gudarna från deras fångenskap på Olympen och nu måste hon hitta ett sätt att stoppa dem innan ett förödande krig bryter ut. Men gudarna är rasande och deras blodtörst har redan lämnat ett spår av döda kroppar efter sig. Om Helena ska lyckas utmana det som står skrivet i stjärnorna måste hon till slut träda in i rollen som gudinna.

Men vem går det att lita på inför den sista striden? Oraklets avslöjande att den mytomspunna Tyrannen - förgöraren som är mäktigare än alla andra gudar tillsammans - lurar bland dem orsakar en splittring hos Helena och hennes vänner. Samtidigt är Helena fortfarande osäker på om hon älskar Lucas eller Orion, och när det oundvikliga kriget närmar sig tvingas hon att fatta ett fruktansvärt beslut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nemesis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Är du redo för att skrika, gråta och skratta?
  Lova Paterson, 23 juli 2015

  Jag hade sedan tidigare den första boken från trilogin hemma och läste slut denna på en dag och slängde mig sedan över datorn för att beställa hem de två resterande. Vi alla kan nog förstå rädslan man känner efter att ha läst en bok ur en serie eller trilogi och sedan ska ge sig på de andra. Chansen att de inte är lika bra finns... Men Josephine Angelini slår ALDRIG fel och lyckas varje gång. Inte en enda gång kände jag mig uttråkad eller besviken när jag läste den sista boken i trilogin. Hon... Läs hela recensionen

 2. Lättläst
  Malin , 14 augusti 2014

  En underhållande läsning och ett passande avslut. Jag själv gillar när man får ett riktigt avslut och det får man i denna romantiska triologin. Jag tyckte den kändes ganska förutsägbar men fortfarande underhållande så den passade utmärkt för avslappnade läsning.

 3. Den sista boken i Goddess-serien. Det är dags för...
  Skogan, 9 januari 2014

  Den sista boken i Goddess-serien.
  Det är dags för sista striden och det är få böcker som jag har sträck-läst på samma sätt som denna.
  Man måste se till att man är ledig en vecka eller så för att kunna läsa denna från pärm till pärm.

 4. Älskar spännande böcker och den här var en utav dem...
  rukiye korkmaz, 22 augusti 2013

  Älskar spännande böcker och den här var en utav dem bästa böckerna jag har läst... Jag rekommenderar att man läser alla delarna.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Josephine Angelini