Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ädelstens-triologin (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2012-08-29
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Christine Bredenkamp
Originaltitel
Rubinrot
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Dimensioner
219 x 145 x 30 mm
Vikt
500 g
SAB
uHce
ISBN
9789163869617
Rubinröd (inbunden)

Rubinröd

Inbunden,  Svenska, 2012-08-29

Slutsåld

Att vara förälskad kan vara både underbart och plågsamt - att träffa någon i en annan tid och bli kär är bara ... förbjudet, förförande och oemotståndligt farligt! Feel good-fantasy, med värme, humor och normala tonårsbekymmer. Den prisbelönta trilogin har översatts till snart 30 språk. I USA har den gjort stor succé och nu görs det biofilm av böckerna.

Gwendolyn Shepherd lever med sin stora och speciella familj i London. I väntan på att hennes malliga kusin ska göra sin första tidsresa, fördriver Gwen tiden med att plugga och hänga med sin bästa kompis efter skolan. Ända tills den dag hon plötsligt befinner sig i det viktorianska London i slutet av 1800-talet!

Gwendolyn finner sig snart indragen i hemliga planer och mystiska intriger som ett uråldrigt ordenssällskap under ledning av 1700-talsgreven av Saint Germain planerar. Tillråga på allt så utses den några år äldre Gideon, snygg men värsta stroppen, till hennes ledsagare för att hjälpa henne med de första tidsresorna.

En familj med många hemligheter... och den största hemligheten är Gwen själv.

Kerstin Gier skriver intelligent chick lit-fantasy. Det är spännande, lättläst, roligt, historiskt kittlande och väldigt smart gjort. Safirblå (del 2) och Smaragdgrön (del 3) ges ut under 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kerstin Gier