Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2012-04-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
215 x 215 x 10 mm
Vikt
420 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163869747

Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor

(6 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-04-02
127 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sagostund på sängkanten

Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna. Alla rikt illustrerade med vackra, roliga och spännande bilder av sju populära tecknare. En härlig sagoskatt att njuta av tillsammans vid sängkanten.

Läs om prinsessan som inte kunde sova på grunf av en enda liten ärta eller om prinsessan som sov i hundra år bakom en törnroshäck. Var med när prinsessan blir så arg på en jobbig groda att hon slänger honom i vägen - och vips - så står en levande, vacker, snäll prins där.

Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken. De sju illustratörerna är: Mati Lepp (Prinsessan på ärten), Christina Alvner (Grodkungen), Charlotte Ramel (Snövit), Gunna Grähs (Törnrosa), Tord Nygren (Lilla sjöjungfrun), Cecilia Torudd (Askungen) och Catarina Kruusval (Rapunsel).

Lilla barnkammarboken är en ny serie i ett litet mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna, även dessa med tillhörande cd-skiva. De andra delarna heter: "Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor" och "Julsånger".

Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i dagisåldern. Det finns också Den blå, Den gröna, Den gyllene, Den röda, Den svarta, Den vita, Den gula, Den silvriga, Den rosa, Den skimrande samt Min egen barnkammarbok i samma serie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  2. +
  3. Lilla barnkammarboken : sju små sagor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla barnkammarboken : sju små sagor av Annika Lundeberg (inbunden).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar o...