Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Arvtagaren (del 4)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
912
Utgivningsdatum
2011-11-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lottie Eriksson, Nina Östlund, Ylva Spångberg
Medarbetare
Eriksson, Martin (form)
Dimensioner
234 x 161 x 57 mm
Vikt
1220 g
SAB
uHce
ISBN
9789163869990
Arvtagaren (inbunden)

Arvtagaren

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-11-02

Slutsåld

Slutet på världens största fantasyäventyr!

För inte så länge sedan var Eragon, drakryttaren, inget annat än en fattig bondpojke, och hans drake Saphira endast en blå sten I skogen. Nu vilar en hel civilisations öde på deras axlar.

Många månader av träning och slag har fört med sig både segrar och hopp, men också hjärtslitande förluster. Dessutom väntar fortfarande den svåraste utmaningen: de måste möta Galbatorix. Och när de gör det måste de vara starka nog att besegra honom. För om inte de kan, kan ingen. En andra chans existerar inte.
Ryttaren och hans drake har kommit längre än någon vågat hoppas. Men kan de övervinna den ondskefulla kungen och återinföra rättvisan I Alagaësia? Och till vilket pris?

"Arvtagaren" är den fjärde och sista delen i succéserien om Eragon och draken Saphira. I Sverige har böckerna sålt i närmare 300 000 exemplar.
De tidigare delarna i serien heter: "Eragon", "Den äldste" och "Brisingr".

Sagt om tidigare delar i serien:

"Jag har inte läst en mer fullödig fantasyberättelse sedan Sagan om ringen".
Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ-häftet

"Ett äkta verk av en stor talang."
The New York Times Book Review

"Jag avslöjar ingenting ... Skaffa boken. Läs den. Älska den!"
Powells.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Arvtagaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sämsta boken i serien
  J.S.K, 28 december 2011

  Arvtagaren är definitivt en läsvärd bok och man bör köpa och läsa om man verkligen vill veta vad som händer men för dem som verkligen gillade dem andra böckerna låt bli att läsa säger jag bara.

  Jag har aldrig i hela mitt liv blivit så besviken och deprimerad över hur en bok är skriven innan och det känns inte som om Paolini brydde sig längre om hur serien och boken slutade. Det som gör mig mest arg är att det känns som om Chris bara stulit saker från andra böcker bl.a. Lord of the R... Läs hela recensionen

 2. Arvtagaren
  M.A., 23 november 2011

  det är en bra bok synd att vissa personer var tvungna att gå in i intetheten, den slutade på ett bra sätt för han lämnade dörren öppen för en fortsättning, och det ser jag fram emot.

 3. Helt fantastisk!

  När man väntat i 3 år på en bok blir man liten ledsen när den tar slut. Speciellt när det är sista delen i en av ens absoluta favoritserier. Först och främst måste jag tacka för sammanfattningen i början, hade aldrig fattat något utan den även om minnet successivt kommer tillbaka. Boken är helt fantastisk och Paolini lyckas gång på gång överraska en. Har alltid undrat om han ska lyckas få ihop allt och det gör han! Slutet är väntat och lyckligt men samtidigt så olyckligt. Många av sakerna man... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Arvtagaren

Bokvideo